După ce a fost prezentat drept antrenorul divizionarei terțe, Adorian Himcinschi a condus primul antrenament al Unirii Alba Iulia pe stadionul secund al Complexului ”Cetate”. 22 de fotbaliști s-au prezentat la reunirea lotului, printre aceștia aflându-se și Alex Giurgiu, care și-a terminat contractul în Bulgaria, precum și Silviu Iacșa, fotbalist care a evoluat deja pentru două formații în actualul sezzon și are șanse mici să îmbrace din nou tricoul alb-negru.

Adorian Himcinschi a stat mult timp în vestiarul unirist după conferința de presă în care a fost prezzentat ca antenor al Unirii Alba Iulia, cel mai probabil, acesta având o discuție îndelungată cu noii săi elevi, prezentându-și planurile și metodele de antrenament.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Apoi, echipa a ieșit la o alergare ușoară pe stadionul secund a lcomplexului, Himcinschi dându-le mingea ftbaliștilor săi încă din prima zi. Noul principal al Unirii va fi ajutat de Marcel Rusu, încercându-se găsirea încă unui antrenor secund.

Alexandru Giurgiu s-a prezentat și el la reunirea echipei care l-a lanasat în fotbalul mare, însă nu se pune problema ca acesta să îmbrace din nou tricoul ”alb-negru”, deoarece dorește să își găsească un angajament în străinătate.

Daniel Lasconi a solicitat conducerii să fie lăsat să plece, după ce echipele CS Afumați și Cetate Deva l-au curtat, însă Mihai Dăscălescu s-a opus, și a precizat că până la vară niciun fotbalist nu va pleca de pe ”Cetate”.

Tot în stand-by se află și Silviu Iacșa, fotbalist care a evolaut deja pentru două echipe în actualul sezon, în Supercupa AJF Alba pentru Mureșul Vințu de Jos, respectiv pentru Metalurgistul Cugir în Șiga a 3-a, de unde a plecat la cererea sa, chiar dacă a fost folosit titular în câteva partide.

Iată lotul prezent la reunire: Suciu, Petric – portari, M. Oprea, N. Rus, R. Scrob, Ioani, A. Matei, A. Giurgiu, F. Morar, Goguța, Schiau, Selagea, Davidaș, Joldeș, Onacă, S. Iacșa, S. Culda, Lasconi, B. Ștef, A. David, Cuștiuliță, Lupea.

Programul uniriștilor nu este bătut în cuie, lucrându-se în continuare pentru finalizarea acestuia.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Lasati copilul sa plece atunci cand are oferte si varsta necesara,conducere de 2 bani, nu l tineti precum mamele la fusta lor, ca si asa reveniti in curand la fotbalul de pe maidan…

    • Șterge-te la gura dupa ce vorbești de Unirea Alba Iulia! Doresc tot binele echipei din Sebes, dar nu poti alătura vreodată in fotbal numele de Alba Iulia cu Sebeșul! Sebeșul practic nu exista in fotbal, a fost maxim in liga a treia in ultima jumătate de veac, iar Alba Iulia are zeci de ani de liga a doua si ani de prima liga! Deci termenul de maidan vi se potrivește vouă cel mai bine, din toate punctele de vedere! Mai sus de liga a treia nu veți urca, deși mi-as dori aceasta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.