Campionatul Fair Play Alba Iulia a găzduit luni, un meci de foc, un derby județean al minifotbalului, între RMC 24 Alba Iulia și La Boltă. A fost spectacol pe teren, cu goluri și faze care mai de care mai frumoase, multe orgolii, precum și răsturnări de scor, și în final, o victorie, scor 4-3, a formației RMC 24, prin golurile marcate de Ionuț Grozav – dublă, Andrei Trifa și Claudiu Marcu, respectiv Răzvan Frențiu – dublă și Adrian Lăcătuș.

La Boltă a început mai bine meciul și a punctat prima prin Răzvan Frențiu. RMC a trecut la atac, însă nu a putut să îl învingă pe Octavian Pojar. Meciul încins a adus rapid la greșeli, penalizate prin lovituri de la 9 metri, iar La Boltă a făcut 2-0 prin Adrian Lăcătuș. Înainte de finalul primei reprize, Ionuț Grozav a prins un trasor de la distanță, iar tabela indica 2-1 la pauză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

RMC 24 a preluat ritmul partidei, ratând câteva ocazii clare în debut de repriză secundă. Egalarea a venit din piciorul lui Andrei Trifa, gol care i-a descătușat pe fotbaliștii pregătiți de George Țălnar. Claudiu Marcu a făcut rapid 3-2, iar câteva minute mai târziu, Ionuț Grozav a realizat dubla, cu un alt gol de excepție, ducând scorul la 4-2.

S-a terminat 4-3 după ce Răzvan Frențiu a marcat din nou, realizând dubla pe final de meci. Este o victorie importantă pentru RMC 24 Alba Iulia, care rămâne liderul campionatului, la două puncte în fața formației LIN&EMA, iar cu această înfrângere, La Boltă a ieșit din calculele trofeului.

În cadrul etapei a 14-a, Arena i-a învins pe Old School Band, scor 8-5, iar LIN&EMA a trecut de #Hopa cu 6-0, prin neprezentare.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.