Duminică seara, Baza Sportivă Winner Club Țălnar a găzdui sferturile competiției Cupei Crăciunului 2016, un turneu de tradiție în județul Alba, organizat an de an de George Țălnar. Spectacolul nu a lipsit în faza sferturilor, însă sita a cernut, iar marți, va avea loc final four-ul cupei, urmând să se lupte pentru cele două locuri în semifinale Joga Bonito cu Performanța Ighiu, respectiv Beer Hunters cu Albalact.

Temperatura de afară nu a afectat spectacolul sferturilor de finală a Cupei Crăciunului, fotbaliști recunoscuți la nivelul județului nostru luptându-se pentru locurile din semifinale. Iată tabloul sferturilor și rezultatele:

  • Joga Bonito – Pâclișa City 7-3. Joga Bonito se califică din nou în semifinale, anul trecut clasându-se pe poziția a 3-a în această competiție. Formația se bazează pe fotbaliști experimentați și tehnici, precum Ovidiu Crișan, Cornel Hălălae, Bogdan Ștef, etc.

  • Beer Hunters – Sportul Țelna 7-3. Câștigătoarea din sezonul trecut își păstrează cadența și ajunge în penultimul act fără emoții. Echipa lui George Țălnar s-a impus categoric, aportul din teren a lui Ciprian Selagea, Florin Ilie, Andrei Samoilă, Ionel Cristea sau Silviu Mureșan cunoscându-se cu vârf și îndesat.

  • Albalact – Sara Gold 4-2. O formație care nu spunea foarte multe înainte de acest turneu, însă, care se bazează pe 3 fotbaliști importanți de la Industria Galda de Jos, Cătălin Ștef, Claudiu Haiduc și Cristi Bodea, plus alții experimentați la nivelul fotbalului județean, ajunge în careul de ași al competiției.

  • Performanța Ighiu – Edromec 5-1. Una dintre cele mai bune echipe ale competiției, formație care îi are în componență pe ”magicienii” Cristi Bălaș și Călin ”Bela” Dănilă, dar și pe experiementații Panfil Hîrceagă, Boldi, George Toma, Cosmin Oltean sau Silviu Turuș, ajunge în semifinale și este creditată cu șanse mari să facă pasul în marea finală. 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Semifinalele se vor disputa marți, după următorul program:

  • 20.00: Joga Bonito – Performanța Ighiu
  • 21.00: Beer Hunters – Albalact

Finala Cupei Crăciunului 2016 va avea loc joi, ora 20.00, în timp ce finala mică se va disputa de la ora 19.00.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.