Meci spectacol în prima etapă a returului Ligii a 4-a, în Arini, unde Șurianu Sebeș a primit vizita echipei Viitorul Sântimbru. Duelul a însemnat insucces al liderului, care a pierdut primele puncte, după un 2-2 (0-1) spectaculos. Golurile au fost marcate de V. Drăgan (48), P. Muntean (55), respectiv Chișu (42) și Sașa (75). Au fost numeroase ocazii la ambele porți, un joc frumos și un meci care prevestește un retur de foc.

Prima echipă a fost puțin mai închisă, fără prea multe ocazii la cele  două proți. Bănică a intervenit excelent în fața lui Chișu, după care Barna a scos șutul lui Trif, plasat lângă bară.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sântimbru a lovit prima, în minutul 42, când Chișu a finalizat cu toată opoziția lui Bănică, care a plonjat, dar fără niciun rezultat, stabilindu-se astfel scorul pauzei.

Șurianu a început excelent partea secundă și a marcat în min. 49 prin Vali Drăgan, fază la care oaspeții au solicitat poziție în afara jocului, dar golul a fost validat. În minutul 55, Sebeșul a întors rezultatul, când Paul Muntean a scăpat singur cu Barna și l-a învins elegant pe acesta.

Șurianu a mai ratat câteva ocazii importante, iar Viitorul a pornit la atac. Chișu a tras frumos, la vinclu, dar Bănică a intervenit excelent, însă faza prevestea golul. După cornerul executat, Bănică a respins din nou, dar dintr-o învălmășeală, Sașa a șutat cu sete sub bară, restabilind egalitatea în minutul 76.

În minutul 83, Drăgan a zguduit transversala de la marginea careului, Sântimbru apărându-se bine, încercând să dea lovitura pe contraatac.

S-a terminat 2-2, iar Șurianu Sebeș a ”staționat” petnru prima dată în actualul sezon, iar Viitorul Sântimbru a scos un rezultat de egalitate care îi dă speranțe pentru un retur reușit.

Șurianu Sebeș

44
Bănică
21
Marcu
20
Cutean
16
Trif
2
S. Fulea
6
Ludwig
15
Neagu
10
Lăcătuș
19
Bălaș
1
P. Muntean
27
V. Drăgan

Rezerve: 12. Stănilă, 7. Rahovean, 22. Mirca, 4. A. Fulea, 14. Comănese, 17. Deaconu, 18. Osogo. Antrenor Doru Oancea.

Viitorul Sântimbru

1
Barna
18
C. Ivașcu
5
C. Hălălae
8
Crișan
11
Sașa
14
Chișu
10
Tănase
4
E. Hălălae
16
D. Hulea
17
Negură
6
A. Popa

Rezerve: 12. Weber, 3. Roșu, 13. Ruscă, 7. Dumbra, 15. Pascu, 9. Nicola, 2. Trif. Antrenor Alexandru Kalanyos. 

Rezerve: 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.