IMG_0276Mureșul Vințu de Jos a debutat cu o remiză în noul sezon. CS Ocna Mureș, a obținut un punct în fieful vicecampioanei, după ce a condus cu 1-0 și a fost condusă cu 1-2, echipa lui Gicu Domșa a ținut în șah trupa lui Manea.

În minutul 9, Antonescu de la vizitatori profită de o respingere imprudentă a lui Vlad Ignat și înscrie din apropiere, reducând la tăcere spectatorii, spre deliciul echipei din Ocna Mureș.  Minutul 18 aduce egalarea pentru echipa lui Mihai Manea și Raul Oargă. Andrei Ianc este faultat în careu de portarul ocnamureșenilor Clipici, iar Claudiu Oară îl execută cu sânge rece pe goalkeeper-ul oaspeților. În minutul 20, Ionuț Grozav a adus vicecampioana în avantaj. Ex-uniristul a șutat sec la colțul scurt lasându-l fără replică pe Clipici.  Scorul pauzei 2-2, a fost stabilit de Cociș, acesta a profitat de o greșeală în lanț în defensiva formației din Vințu de Jos și a restabilit egalitatea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză atacurile s-au urnit greu, iar prima ocazie mare de gol a venit abia în minutul 61, când Gavrilă l-a pus la grea încercare pe Clipici cu o lovitură de cap, însă portarul vizitatorilor a respins spectaculos.  De apreciat a fost modul în care în partea secundă formația vizitatoare s-a mobilizat și a apărat cu eroism rezultatul de pe tabelă.

IMG_0305Daniel Tat, tânăra speranță a fotbalului vințean

Pe lângă golurile multe oferite în meciul inaugural al sezonului 2015-2016, partida de la Vințu de Jos a și lansat propunerea pentru cel mai bun junior al Ligii a IV-a din județul Alba. Fundașul stânga al formației Mureșul Vințu de Jos, Daniel Tat, a avut o prestație impecabilă în partida cu CS Ocna Mureș. Fotbalistul originar din Vințu de Jos, a predat o adevărată lecție de fotbal. Deși are doar 15 ani (28.06.2000, data nașterii), apărătorul lui Manea și-a făcut magistral treaba, fiind greu de deposedat pe faza ofensivă, în vreme ce în defensivă și-a făcut treaba cu brio, în ciuda faptului că măsoară doar 1,60, a luptat de la egal la egal cu adversarii săi.

La polul opus CS Ocna Mureș l-a avut în teren în ultimele 20 de minute pe ex-uniristul Ovidiu Maier, o legendă vie a fotbalului județean.

Cei doi antrenori au folosit următoarele distribuții:

Vintu - Ocna

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.