Aflați în cantonament la Codlea, fotbaliștii divizionarei terțe, Performanța Ighiu au susținut astăzi, o partidă de verificare cu FC Brașov, formația din Liga a 2-a, antrenată de albaiulianul Cornel Țălnar. Echipa din Alba a avut parte de un joc bun, a pasat mult și le-a ținut piept ”adevăraților fotbaliști” Romeo Surdu, Ștefan Grigore, Andrei Poverlovici, etc. S-a terminat 1-1 (1-1, la pauză), după golurile marcate de Iacob (31), respectiv Potopea (44).

Meciul ”VIP” al perioadei de pregătire pentru Performanța Ighiu, s-a disputat la Vulcan, o localitate aflată lângă baza de cantonament de la Codlea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Aflați în plin proces de acumulare, fotbaliștii divizionarei terțe din Alba au practicat un joc foarte bun, văzându-se deja primele semne ale închegării lotului.

Practic, FC Brașov, echipă aflată pe locul al 3-lea în Liga a 2-a, nu a pus mari probleme porții apărate de Zăvoi în prima repriză, chiar dacă în atac erau fotbaliști cu state vechi pe prima scenă a fotbalului românesc, precum Romea Surdu sau Ștefan Grigorie.

Mai mult, Performanța Ighiu a trecut de câteva ori pe lângă deschiderea scorului, cea mai mare ocazie fiind irosită de Seiwerth în min. 26, când a scăpat singur cu F. Iacob, care a respins șutul acestuia.

FC Brașov a deschis scorul în min. 31, când a punctat prin P. Iacob, după un corner, la care portarul Zăvoi a alunecat în momentul ieșirii pe minge.

Golul brașovenilor le-a dat impuls fotbaliștilor din Alba, care s-au avântat în atac și au început să rateze, Coltor și Seiwerth punând din nou probleme defensivei adverse. Mai mult, juniorul venit de la FC Hermannstadt i-a hărțuit pur și simplu pe fundașii adverși, acesta fiind remarcat inclusiv de Cornel Țălnar.

Egalarea s-a produs aproape de finalul primei reprize, când Coltor a centrat bine din corner, Florin Iacob a scăpat balonul din brațe, iar Potopea a împins mingea în poartă cu vârful, după o învălmășeală în careul advers.

În a doua repriză ambii antrenori au schimbat aproape în totalitate liniile, dând șanse tuturor fotbaliștilor aflați în lot, însă ocaziile s-au mai rărit.

Coltor și Fetița au trecut pe lângă șansa desprinderii în debutul reprizei secunde, pe când Brașovul a semănat pericol la poarta lui Zăvoi prin Zburlea, care a ratat două oportunități bune.

Rezultat final 1-1, iar Performanța Ighiu prinde contur în noua eră, echipa practicând un joc foarte bun în fața unui adversar cu pretenții.

Performanța Ighiu

Zăvoi
A. Mărginean
Potopea
I. Grozav
Iclănzan
Oniche
A. Trifa
Coltor
Fetița
Circov
Seiwerth

Au mai jucat: Buda, Tineiu, D. Mărginean, Păcurar, C. Oara, M. Cristea, N. Oprița. Au lipsit: D. Pop, S. Turuș. Antrenor Mihai Manea

FC Brașov

Iacob
Stan
Șerban
Ichim
Băjan
Goge
I. Popa
Iacob
Vagner
Șt. Grigore
R. Surdu

Antrenor Cornel Țălnar.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.