Unirea Alba Iulia-CIL Blaj40Silviu Iacșa, mijlocașul Unirii Alba Iulia a fost împrumutat până în vară la o echipă istorică a fotbalului românesc – Farul Constanța, clubul de pe malul Mării Negre având o opțiune pentru cumpărarea definitivă a juniorului albaiulian. Acesta are planuri mari la formația din Liga a 2-a, dorind să dea totul la antrenamente pentru a putea să se impună în primul 11 al echipei.

Marți a avut loc prezentarea lotului echipei Farul Contanța, prilej cu care echipa de pe malul Mării Negre și-a etalat și noile achiziții, printre acestea numărându-se și juniorul albaiulian Silviu Iacșa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Farul Constanța este la 8 puncte de liderul Dunărea Călărași în Seria I a Ligii a 2-a, însă oficialii echipei doresc să atace promovarea în primul eșalon, pas care nu a mai fost făcut de ceva vreme de către formația care l-a dat fotbalului mare pe Gică Hagi. Silviu Iacșa dorește să pună umărul la aceast obiectiv și speră ca în scurt timp să ajungă titular.

”În primul rând vreau să dau totul la fiecare antrenament și sper ca în scurt timp să fac parte din primul 11 al echipei. Și bineînțeles mă gândesc la o promovare alături de echipa din Constanța în Liga 1. Ar fi ceva extraordinar”, a punctat jucătorul transferat de la Unirea Alba Iulia.

După ce a luat pulsul pregătirilor din Liga a 2-a, Silviu Iacșa a făcut cunoștință cu noii săi colegi, dar și cu o parte din suporterii înflăcărați ai echipei din Dobrogea.

”Mă bucur că am acceptat această provocare. Mă simt foarte bine, ieri a fost primul antrenament pentru mine la un nivel mai înalt și cred că m-am descurcat destul de bine. La prezentarea lotului am avut ceva emoții, atunci mi-am văzut prima dată colegii, antrenorii, dar suporterii au fost cei care m-au lăsat fără cuvinte. Sper să nu dezamăgesc și să îmi fac treaba cât mai bine atunci când voi fi folosit de domnul antrenor”, a mai punctat juniorul albaiulian.

Silviu Iacșa este născut în anul 1998, în aprilie urmând să împlinească 18 ani, fiind unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din județul Alba și un junior curtat de mai multe echipe. Având în vedere calitățile sale și maturitate de care a dat dovadă în mai multe jocuri, Iacșa are toate șansele să se impună la Farul Constanța și să fie cumpărat de formația de pe malul Mării Negre.

sursa foto: liga2.prosport.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.