viitorul-santimbru-cs-ocna-mures20Meci frumos la Galtiu, unde Viitorul Sântimbru a întâlnit CS Ocna Mureș în cea de a 3-a etapă a Ligii a 4-a. Soda a spart gheața în runda terță, câștigând cu 1-0 pe terenul Sântimbrului, singurul gol al partidei fiind marcat de I. Cociș în minutul 12 din centrarea lui Cotoară. Ambele porți au mai suportat ocazii, însă Barna și Țiboc s-au achitat excelent de sarcini, reușind intervenții spectaculoase în mai multe rânduri.

Meciul a început cu un moment tensionat, Csegoldi și Sașa fiind implicați într-un duel din care a uieșit scântei, dar și sânge, fundașul echipei vizitatoare fiind transportat la spital, unde i-au fost aplicate 5 copci pentru o rană deschisă. Sașa a avut și el nevoie de intervenția medicului, însă fotbalistul venit de la Mureșul Luduș a preferat să continue.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CS Ocna Mureș a fost cea care a spart gheața și a punctat prin I. Cociș din centrarea excelentă din lovitură liberă a lui Cotoară.

Pereat a avut un șut bun de la distanță, însă Barna a intervenit excelent în fața fostului său coleg. Viitorul Sântimbru a avut și ea o ocazie importantă prin Chișu, dar acesta a tras pe lângă.

  • Desfășurare electriantă în repriza secundă

Cea de a doua repriză a fost mai interesantă, Cociș și Cotoară ratând ocazii bune la poarta lui Barna.

Sântimbru putea reveni pe tabelă, însă Chișu și Sularea au ratat o dublă ocazie la aceeași fază, Țiboc intervenind excelent.

Nemeș a fost eliminat în min. 70 pentru cumul de galbene, lăsându-și echipa în inferioritate numerică spre disperarea lui Maier, care a făcut o criză de nervi pe bancă.

Chișu a mai ratat o ocazie bună pentru Sântimbru în min. 89, când Țiboc a respins șutul acestuia de la distanță.

Scor final 1-0, iar CS Ocna Mureș reușește prima victorie din actualul sezon, egalându-și adversarul de astăzi, la puncte.

1
Barna
13
Negrea
8
Crișan
17
Oara
10
Drăghiciu
7
Miheșan
4
E. Hălălae
5
Stan
18
Ivașcu
14
Chișu
6
Sașa

Rezerve: 12. Pascu, 2. D. Hulea, 15. Sularea, 3. A. Crăciun, 16. Oniciu, 9. Dumbra. Antrenor Alexandru Kalanyos.

1
Țiboc
17
Vaidasigan
20
Rațiu
19
Csegoldi
7
Cristea
6
Nemeș
10
Kiss
18
Pereat
15
Olar
8
Cotoară
9
I. Cociș

Rezerve: 12. Decean, 13. Gabor, 5. Șimandi, 24. O. Maier, 14. Brie, 16. Iosza, 11. Dandoș. Antrenor Ovidiu Maier și Ionuț Pereat.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.