Județul Alba va trmite la Campionatul Regional de Minifotbal de la Oradea nu mai puțin de 4 echipe, două de la Fair-Play Alba Iulia, una de la Winners Club Țîlnar, și una de la Cugir! Regionalul de la Oradea va avea loc în perioada 30 iunie – 2 iulie, minifotbalul din județ urmând să fie reprezentat de RMC 24, LIN&EMA, Beer Hunters și Young Boys Cugir. Iată cum arată împerecherea în grupe:

Tragerea la sorți a avut loc marți, la Alba Iulia, în incinta bazei sportive Winners Club Țălnar, sub privirile lui Ioan Onicaș, președintele Federației de Minifotbal din România.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Beer Hunters, campioana de la Winners Club Țălnar va evolua în Grupa B, alături de ACS Șoimii Șimand (Arad), Fenomenu (Târgu Mureș), Fan Curier (Zalău) și AC Luciano (Arad).

În Grupa C va avea loc și un derby al județului, între campioanele RMC 24 și Young Bouys Cugir, care le mai au ca adversare pe: BNT Cluj-Napoca, CS Luceafărul Cluj și Panoramic Oradea.

LIN&EMA, vicecampioana de la Fair-Play va evolua în Grupa D, alături de: Rancan Baia Mare, FC Nedav (Arad), Craiova Old Boys Dej și Safety Group (Cluj-Napoca).

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.