performanta-ighiu-millenium-giarmata38Fotbalul îți dă peste nas de multe ori. Chiar și atunci când investești masiv și îți aduni ”crema” unui eșalon. La fel stau lucrurile și în cazul Performanței Ighiu, echipă care a transferat o duzină de fotbaliști (nu fotbaliști de duzină, ca să se înțeleagă) de la contracandidatele din Liga a 3-a, jucători importanți, cu nume, sau dornici de performanță, ce au confirmat și și-au arătat valoarea. Performanța a scârțâit în startul de sezon, au avut loc deja ședințele, și cum fotbalul nu merge în angrenajului lui Adorian Himcinschi… se trece la pupat icoane, având în vedere că echipa din Alba joacă cu sabia deasupra capului!

Singura dată când Ighiul a zâmbit ”oficial” în actualul debut de sezon, a fost după meciul de cupă, încheiat 4-1 la Industria Sârmei Câmpia Turzii. În prima etapă, la Lugoj, Performanța a remizat 2-2 și norii negri se instalau deasupra echipei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

A venit ”derby-ul” cu Ripensia Timișoara, însă formația din Timișoara a făcut cam ce a vrut ea pe ”Cetate”, Ighiul având o față de nerecunoscut, cu multe greșeli și lipsă de concentrare pe fază ofensivă. ”Ripi” s-a impus cu 4-1 și a băgat în ședință echipa din Ighiu, primarul comunei fiind foc și pară pe echipă, declarând la nervi că va pune lacătul pe activitatea fotbalistică.

  • 3 din 3, dar au rămas doar două!

După eșecul cu Ripensia, s-a trasat un obiectiv clar: câștigarea următoarelor 3 meciuri, inclusiv cel din cupă cu Național Sebiș. Performanța a cedat cu 2-3 în Arad, însă la capătul unui joc pe care l-a controlat și doar ghinionul a făcut ca trupa din Alba să nu meargă mai departe. Urmează două întâlniri dificile, prima în deplasare, sâmbătă, de la 17.00 contra formației CSM Școlar Reșița, iar peste o săptămână, pe ”Cetate” va poposi UTA BD Arad II, din care echipa condusă de Himcinschi va trebui să scoată maximum pentru… grațiere!

  • Puțin… ajutor divin!

Ighiul a fost privat și de șansă în acest debut de campionat, având multe ocazii și la Lugoj, precum și la Sebiș, câteva bare și ratări monumentale. Chiar dacă apelează înainte de fiecare meci la ajutorul divin, echipa lui ”Him” încă nu a fost lută în seamă… acolo ”sus”, dar roata se poate întoarce de la meci la meci.

  • După modelul ”tata Puiu”

Adorian Himcinschi este o persoană care crede în ajutorul divin! La meciuri ține strâns în palme diverse iconițe, se roagă, însă nu se abate de la traiectoria fotbalistică atunci când pierde și nu iese pe arătură precum Gigi Becali să declare: ”Am fost pedepsiți de Dumnezeu” sau ”Așa a vrut Dumnezeu”.

Cu toate astea, tehnicianul din Alba are acum mai mult ca oricând nevoie de un semn, de acolo de sus. Un semn cât de mic, că fotbalul echipei sale este de nerecunoscut și la Ighiu a venit vremea de… pupat icoane! (dacă nu știați, în imaginile atașate este antrenorul Performanței Ighiu, Adorian Himcinschi)

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Și ce vi se pare atât de rău în asta? Sau ăsta e un articol doar sa fie scris așa… decât sa înjure și sa comenteze la fiecare faza, e mai bine sa fie asa

  2. Eu cred ca alea sunt carti de filcau :)) in pauza puneau de o septica cu primaru, ghita si poli :)) Dar anul trecut cand echipa era pe val,unde tinea ascunse moastele? in chiloti? Au lasat copii neplatiti ,iar de altii si au batut joc. D-zeu nu bate cu parul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.