În ultimul meci din sferturile Cupei României, Sportul Petrești a găzduit duelul cu Dalia Sport Daia Română. Echipa lui Ștefan Fogoroși s-a calificat în semifinale, după ce a învins cu 3-0 (1-0), prin golurile marcate de Sava (25), D. Ianc (68), Gavriluță (81). Astfel, după ce și-a învins fosta echipă, Fane Fogoroși și Sportul Petrești completeză careul semifinalelor, unde au mai acces Șurianu Sebeș, CIL Blaj și Viitorul Spicul Daia Română.

Meci frumos pe Valea Frumoasei, în sferturile Cupei României, unde Sportul Petrești a întâlnit Dalia Sport Daia Română. Meciul a început tare, iar Daia a ratat o ocazie imensă în secunda 45, prin Constantin.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Petreștiul a replicat prin Ignat care a lovit bara din lovitură liberă, iar meciul s-a mai închis puțin. Sportul Petrești a deschis scorul în minutul 25 prin Sava, care a urmărit un balon lung și a profitat de neînțelegerea defensivei adverse, executându-l calm pe Pojar, aducând totodată și scorul primei reprize.

Petreștiul a cedat inițiativa în debutul reprize secunde, când Daia a trecut în câteva rânduri pe lângă egalare, însă fotbaliștii Daliei nu au reușit să puncteze.

Avantajul Sportului s-a dublat în minutul 68, când D. Ianc a profitat de o nouă greșeală în apărarea adversă și a tras sec la colțul lung, fără speranțe pentru Pojar.

S-a făcut 3-0 în minutul 81, când defensiva dăiană a greșit din nou, iar Gavriluță și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

Scor de neprezentare pentru Sportul Petrești, iar echipa lui Ștefan Fogoroși s-a calificat în semifinale, unde va juca împotriva unei echipe trase la sorți dintre Șurianu Sebeș, Viitorul Spicul Daia Română și CIL Blaj.


Sportul Petrești

1
Barzog
14
Ignat
8
Nemeș
6
Gavriluță
7
Albu
5
Schiau
11
Samoilă
15
Pamfiloiu
12
Stancu
17
D. Ianc
10
Sava

Rezerve: 71. Dobre, 20. S. Gheorghe, 9. Miheșan, 3. Haiduc, 13. Scrob, 18. Ordean, 4. Precupescu. Antrenor Ștefan Fogoroși.

Dalia Sport Daia Română

25
Pojar
14
Grigore
6
Cătălin
4
Hileagă
7
I. Stoia
5
Cerghedean
17
Lungu
10
Contor
89
Homorozan
77
Constantin
8
Mihălțan

Rezerve: 12. Arion, 11. Mura, 3. Cristea, 9. Hîrciagă, 13. Birk, 15. Beda, 2. Hileagă. Antrenor Cosmin Șuvaina.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.