sportul-petresti-cs-ocna-mures34Meci nebun la Petrești, unde formația locală Sportul a învins cu 2-1 (0-0) pe CS Ocna Mureș. Chiar dacă prima repriză a fost una ștearsă, cea de a doua parte a avut alt deznodământ, jocul s-a încins, iar Petreștiul a realizat a 2-a victorie consecutivă, pe când Soda Ocna a pierdut al doilea meci la rând. Golurile au fost marcate de D. Ianc (53 – penalty), B. Sava (54), respectiv Rațiu (63).

Prima repriză a avut un joc șters, fără ocazii create prin joc, singurul pericol apărând la poarta lui Țiboc în urma unor faze fixe. Haiduc a centrat din corner, iar mingea a căzut pe bară și Dani Ianc a șutat din întoarcere la încheietura barelor la ultima fază a primei părți.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza secundă Sportul Petrești a intrat mai motivată, iar în minutul 51, Albu a fost faultat în careu de Nemeș și Dani Ianc a executat perfect (min. 53) penalty-ul dictat de Nagy.

Pe fondul căderii după golul primit, Soda a greșit în defensivă un minut mai târziu, Țiboc ieșit inoportun, iar Sava a profitat și a marcat cu poarta goală pentru 2-0.

În minutul 60, Gabi Cotoară a trimis un trasor de la distanță, direct din voleu, dar mingea a izbit transversala lui Barzog.

Soda Ocna Mureș și-a reglat problemele în timpul meciului, iar bara lui Cotoară anunța revenirea echipei. În min. 63, Guț a luftat, dar mingea a ajuns cu noroc la Rațiu, iar acesta a reluat perfect la colțul lung, micșorând avantajul gazdelor.

În min. 78, Cristea a luftat din poziție perfectă, mingea a ajuns la Cociș, dar acesta a reluat peste din poziție destul de bună. Ocna a pus stăpânire pe joc și a mai ratat două-trei ocazii clare, fără să marcheze spre disperarea oficialilor echipei.

În minutul 87, Onișor a fost eliminat pentru un atac dur, însă Soda a continuat să alerge după golul egalizator, dar fără șanse de reușită.

1
Barzog
2
Albu
14
Culcea
16
Manțog
5
Haiduc
8
Schiau
12
Stancu
11
Samoilă
18
Ianc
7
Homorozan
10
Sava

Rezerve: 21. Dobre, 15. Gavriluță, 4. Frățilă, 3. Comănese, 6. Muntean, 17. Urian, 20. Lăcătuș. Antrenor Costel Avram.

1
Țiboc
17
Vaidasigan
19
Csegoldi
20
Rațiu
15
Guț
10
Kiss
4
Olar
18
Pereat
8
Cotoară
6
Nemeș
9
Cociș

Rezerve: 12. Decean, 11. Dandoș, 13. Miclea, 24. Maier, 7. Cristea, 5. Arinar, 2. Onișor. Antrenori Ovidiu Maier și Ionuț Pereat.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.