Sportul Petresti-Decebal Cricau42Sportul Petrești își continuă marșul triumfal spre Liga a 4-a, echipa condusă de Costel Avram făcând scor la al doilea joc consecutiv pe teren propriu, 9-0 (3-0 la pauză) cu Decebal Cricău, una dintre cele mai puternice echipe ale seriei a 3-a. Golurile petrifălenilor au fost marcate de: Andreiu (5), Suci (23), Sava (29, 88), Ilinca (61), Ștefan (63, 80), C. Avram (67), S. Gheorghe (75). Petreștiul își păstrează avansul de 6 puncte față de Hidromecanica Șugag, formație de care a trecut etapa trecută cu 1-0.

Chiar dacă a fost lume mai puțină față de săptămâna trecută de la derby-ul fotbalului mic, Petreștiul a fost încurajată și astăzi de inimoasa sa galerie, la partida cu Cricăul fiind prezenți circa 200 de spectatori.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sportul și-a făcut meciul ușor și a punctat la prima fază periculoasă a meciului prin Andreiu (min. 5). Suci și Sava au marcat și ei până la pauză (min. 23 și 28), iar Sportul Petrești conducea cu 3-0 după primele 45 de minute.

După reluarea jocului, Petreștiul a realizat mai multe schimbări în echipă, iar nou intrații s-au conformat și au reușit un ”set”. Ilinca a adus scorul la 4-0 în min. 61, iar Ștefan a reușit dublă în minutele 63 și 80. Printre marcatori s-a aflat și antrenorul Sportului, Costel Avram marcând cu un șut de efect de la marginea careului spre extazul tribunei, care i-a scandat numele după reușită.

Fudnașul Sorin Gheorghe a marcat golu de 8-0 în min. 75 cu o lovitură de cap în urma unui cornern, iar golgheterul Sava a închis tabela în min. 88, Sportul Petrești impunându-se cu 9-0 în fața puternicei echipe a Cricăului.

Sportul Petrești: C. Bucin – Albu, Dan, Marian, Dragoș, Andreiu, D. Bucin, Ilinca, Cioloca, Sava, Suci. Rezerve: Barzog, Ștefan, Homorozan, Gheorghe, Novac, Avram

Decebal Cricău: Florea – Stanciu, Prața, Berchi, Petrașcu, Fărăgău, Moldovan, Hada, Cristea, Iacșa, Culda. Rezerve: Bunea, Nicola

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Domnule Tudor Stan, cred ca ati fost prea atent la laptop..si nu ati observat ca au fost cel putin 500 de oameni !! Meciul urmator o sa vindem bilete ..sa va spunem numarul exact ! 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.