IMG_0134Mureșul Vințu de Jos a câștigat al treilea amical al acestei ierni. Echipa pregătită de Dan Mănăilă s-a impus cu 4-1 în jocul cu Sportul Petrești, după ce la pauză scorul a fost 1-0.

Scorul a fost deschis de Stelea pe finalul primei reprize. după o pasă venită din partea lui Răzvan Dulap, fază la care Sportul Petrești a solicitat fault în atac.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză Mureșul a continuat să atace poarta lui Barzoc. Mai întâi Mădălin Popa a trimis pe lângă poartă din 11 metri, iar câteva minute mai târziu Bratima a trimis mingea în bara transversală.

Sava a egalat în minutul 73, după ce a scăpat singur cu Bănică, în urma unui lanț de greșeli în defensiva echipei lui Mănăilă. Câteva minute mai târziu Andrei Moldovan l-a lobat pe Barzoc, fiind imitat la câteva minute distanță de Stoianof.  Tabela a fost închisă de Andrei Moldovan după o nouă execuție bună.

Mureșul Vințu de Jos: N.Bănică – R. Dulap, C. Preda, Iclănzan, I. Tătar – Stelea, Javla, Samoilă, Tat, Apetri – D. Ianc.

Au mai jucat: Bratima, M.Popa, Stoianof, A. Moldovan, D. Mitea, S. Culda, Răcătăian. Antrenor: Dan Mănăilă

Armando Popescu și Dan Comșa prezenți la meci

Printre spectatorii partidei de pe stadionul „Piearul” s-au aflat și antrenorul liderului Viitorul Sântimbru, Dan Comșa, dar și finanțatorul echipei Șurianu Sebeș, Armando Popescu. Totodată la meci au mai asistat și președintele AJF Alba, Cristi Petropulos, Doru Oancea (antrenor Hidro Șugag), Neluțu Budin, Adorian Himcinschi, Marcel Zachiu, dar și președintele echipei ASC Pianu, Claudiu Furdui.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.