IMG_0359Sportul Petrești este prima echipă care a promovat matematic în Liga a IV-a. Echipa lui Costel Avram s-a impus cu 5-0, la capătul unui meci dominat categoric de gazde.

Sportul Petrești a început meciul relaxat, petrifălenii mai având nevoie doar de o victorie pentru a devenit campioni și matematic. Scorul a fost deschis de Cioloca în minutul 25, iar câteva minute mai târziu Limbenii Limba au ratat o lovitură de la 11 metri, penalty-ul fiind parat de Claudiu Bucin.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În minutul 33, Bogdan Sava a majorat scorul pentru gazde, iar 2 minute mai târziu același Sava l-a învins pe Bența. Scorul pauzei a fost stabilit de Răzvan Dan, după o fază la care oaspeții au cerut fault în atac.

În repriza secundă petrifălenii s-au jucat cu ocaziile, iar Sava și Homorozan au irosit oportunități bune de a marca, în vreme ce Costel Avram și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în urma unui penalty obținut tot de el.

Sportul Petrești: Cl. Bucin – N. Albu, R. Dan, H. Marian, D. Bucin, Al. Andreiu, Ștefan, Ilinca, Cioloca, Sici, B. Sava.

Rezerve: Nogy – Țandea, Popic, C. Avram, P. Homorozan, Novac și Sorin Gheorghe.

Antrenor: Costel Avram.

AS Limbenii Limba: Bența – Baciu, Florea, Negru, Moldovan, Iosif, Ov. Barbu, R. Bucur, Nicula, Stoica, Hațegan.

Rezerve:  Szegedi, Mariuță, Iacob, Panescu, David, Groza, Ghenescu.

Antrenor: Dorin Bucur.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.