Euro Spring-Surianu Sebes Juniori A15Faptul că la Șpring fotbalul… ”se mănâncă pe pâine” nu mai este o noutate. După primu sezon în care echipa de pe Țara Secașelor s-a clasat pe poziția a 7-a, anul acesta Șpringul s-a autodepășit, și va încheia actuala stagiune pe poziția a 4-a. La fel de bun a fost și parcursul Juniorilor A1, care au ajuns în play-off-ul campionatului, lăsând în afara competiției echipe precum CSȘ Blaj sau Olimpia Aiud. Toate aceste realizări vin în urma unei pasiuni duse până la extrem, iar oamenii din zonă au demonstrat cât de mult iubesc fenmenul sportiv din comună în urmă cu câteva zile, când terenul ”Teodor Cotârlea” a fost înghițit de apă, iar în scurt timp a fost curățat și acum arată foarte bine.

Ploile de săptămâna trecută au inundat Baza Sportivă ”Teodor Cotârlea” din Șpring, iar meciurile de juniori A1, respectiv cel al seniorilor au fost amânate. Așa cum se poate vedea în imagini, întreaga suprafață de joc a fost înghițită de apă, iar cei din jurul echipei Euro Șpring nu au rămas impasibili și au trecut la treabă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

S-au folosit mai multe pompe pentru eliminarea pei de pe teren și din jurul bazei sportive, s-a amenajt gardul care stătea să cadă în urma viiturilor și s-a măsurat din nou suprafața de joc, care a fost trasată și adusă la standardele optime. Marți, Șpringul a găzudit partida cu Șurianu Sebeș din play-off-ul Juniorilor A1, însă urmele apei nu au fost vizibile, iar gazonul a arătat precum o adevărată… ”bijuterie”.

”Am depus foarte multă muncă. O mână de oameni am petrecut mult timp la teren și am scos apa cu ajutorul pompelor, iar apoi am aranjat stâlpii gardului, care majoritatea stăteau să cadă. După ce am ancorat stâlpii, i-am zugrăvit pentru a elimina aspectul urât lăsat de apă. Nu mai aveam linii, nu mai știam cum este terenul și am trecut la măsurători și trasat. Suntem foarte mulțumiți de ceea ce am realizat”, a declarat Cosmin Fleacă, președintele echipei Euro Șpring.

Joi, de la ora 18.00, terenul din Șpring va găzdui întâlnirea dintre formația locală, Euro și ASC Pianu 2013, un derby al Ligii a 4-a, iar suprafața actuală poate suporta… spectacol fotbalistic.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.