Stadion FC Micesti76Supărare mare în sânul echipei FC Micești! Cu toate că este o echipă mică, ce se bazează exclusiv pe fonduri private venite de la sponsori, ficialii formației din Liga a 5-a au reușit să mai aducă o mână de îmbunătățiri la stadionul din ”Groapa Rotundă”. În urmă cu aproximativ două săptămâni, unul dintre vestiarele stadionului a fost spart, fiind furate un boiler electric, un televizor și o combină muzicală. Poliția a fost la fața locului, însă nu a descoperit niciun suspect!

Chiar dacă nu excelează din punct vedere financiar, clubul FC Micești a încercat să creeze toate condițiile pentru fotbaliștii săi, asta fără ajutorul Primăriei Alba Iulia, care a lăsat în izbeliște arena din ”Groapa Rotundă”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Din puținul clubului, hoții au considerat că se pot îmbogăți și au spart în primă fază un geam de la dușuri, însă odată intrați în încăpere au constatat că prada este mai mare și este nevoie de mai mult spațiu pentru a scoate bunurile furate. Astfel a fost spartă ușa principală, iar din vestiar au fost sustrase un boiler electric, un televizor și o combină muzicală.

Al doilea jaf într-o jumătate de an!

În pauza competițională dintre tur și retur a avut loc primul jaf, atunci fiind furate toate bateriile de la chiuvete și dușuri, plus alte bunuri din vestiare, însă de această dată prejudiciul este mai mare. Așa cum se poate vedea în imagini, poliția a fost la fața locului, a făcut cercetări, însă nu a găsit niciun suspect până la ora actuală.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.