Lin&Ema-Pera Deva Minifotbal70Lin&Ema, campioana județului Alba în campionatul organizat de Fair Play Club Alba Iulia a debutat cu o înfrângere incredibilă în primul meci la Campionatul Regional de Minifotbal. Fotbaliștii conduși de Ioan Gherman au fost învinși în ultima ecundă de Pera BMW Deva, scor 3-4 (1-3), trei dintre reușitele încasate de mureșan venind din devieri ale colegilor. Romică David a reușit o dublă și D. Lupșan și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

Lin&Ema a adus și puțin ghinion din Alba, încasând 3 goluri din devieri și primind lovitura fatală în ultimele secunde ale meciului, după ce a ratat numeroase ocazii prin Romică David și D. Lupșan.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Deva a început bine meciul și a deschis scorul, dar ”albanezii” au ieșit la joc și au trecut la controlul partidei, ratând 3 mari ocazii prin D. Lupșan și Romică David, portarul advers având parade extraordinare.

Cu toate astea egalarea s-a produs pe finalul primei reprize, când Romică David a punctat în stilul caracteristic, trecând în viteză de doi adversari și finalizând cu toată opoziția goalkeeper-ului advers.

Nu avea să fie scorul pauzei, deoarece Pera BMW Deva a avut parte de noroc și a marcat încă două goluri, din devieri ale adversarilor, aflându-se în avantaj la pauză, scor 3-1.

Lin&Ema a început excelent repriza secundă, iar Romică David a executat excelent o lovitură liberă pe lângă zid și a făcut 2-3, iar câteva secunde mai târziu, Lupșan a fost protagonistul unui gol, acesta deviind balonul în poarta hunedorenilor din șutul lui Andreica.

Chiar dacă ambele echipe au mai ratat câteva oportunități bune, jocul părea să se îndrepte către loviturile de departajare (regulă în caz de egalitate), însă devenii au dat lovitura de grație pe final după un contraatac tăios.

Cu toate că au cedat în debut, fotbaliștii de la Lin&Ema mai au șanse să califice în sferturi, urmând să joace meciul capital cu Hunedoara.

Lin&Ema: 1. Mureșan – 5. Andreica, 9. Miclea, 15. R. David, 7. D. Lupșan, 3. Șuvaina. Au mai intrat: 2. Cătălina, 17. I. Gherman, 8. M. Lupșan, 13. D. Ursu. Nu a fost folosit: 11. C. Gherman.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.