Voinţa Stremţ a învins, sâmbătă seară, în deplasare, pe CS Zlatna cu 2-1 în Liga a IV-a de fotbal. 

Cu acestă victorie Voința ajunge în acest retur de campionat la un număr de nouă victorii, cărora li adăugă și cele două succese din Cupa României.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Voinţa Stremţ a fost susținută meciul de pe stadionul “Minaur” de o galerie inimoasă de 50–60 de suporteri. În grupul susţinătorilor s-au și primarul comunei Stremț – Traian Ștefan Popa și viceprimarul Cosmin Cetean.

De partea cealaltă, gazdele au avut parte de susținerea galeriei “Vulturii Albaștri”, care a cântat pe toată durata disputei.

“A fost un meci exact așa cum m–am așteptat, foarte, foarte greu. Ne-am dorit foarte mult victoria si imi pare bine că în final am obţinut-o. Ţin să felicit băieţii pentru modul în care au abordat partida şi pentru dăruirea şi determinarea pe care le-au arătat-o în teren, dar aceleași felicitări le merită și echipa gazdă. O victorie importantă, din perspectiva faptului că nu am putut conta pentru această partidă pe un număr de patru jucători, care nu au putut fi utilizați din diferite motive: D. Goangă – suspendat, Ilie Mihălțan – învoit, M. Barb și R. Muntean – accidentați. Avem trei zile la dispoziție, în care trebuie să ne revenim, până la meciul de miercuri, de pe teren propriu, din semifinalele Cupei României. Vrem să ne pregătim cât mai bine, să câștigăm acel meci și după aceea să ne întoarcem din nou la Zlatna să jucăm finala. Vreau să le mulțumesc și eu, în mumele echipei, fanilor care au venit până aici să ne susțină”, a declarat la finalul partidei antrenorul Voinței, Ioan Marcu.

“Sunt foarte fericit pentru această victorie, țin să felicit întreaga echipă, pe cei de pe banca tehnică. Ca să fac și o glumă, cred că au început să ne placă finalurile de infarct. Până la urmă, a câștigat echipa mai bună, iar dacă am generat prima înfrângere acasă pentru Zlatna înseamnă că avem valoare. E bine că suntem acolo sus, dacă nu erau unele greșeli, inexactități din unele meciuri, eram de mai multă vreme între primele trei echipe ale Ligii a IV-a. Trebuie să rămânem concentrați pe ceea ce avem de făcut, miercuri ne așteaptă un meci greu în semifinalele Cupei României, ne dorim victoria și calificarea în finală. După meci am vorbit cu băieții în vestiar, mai avem trei meciuri din retur și alte două în Cupă (aici mă refer la semifinală și finală, dacă ajungem pînă acolo) și mă bucură că au înțeles mesajul transmis. Le mulțumesc și eu, în numele conducerii clubului, a echipei, suporterilor care au venit să ne susțină până aici, dar și celor care ne-au fost alături de acasă”, a declarat la finalul partidei directorul general al clubului Voinţa Stremţ, Neluțu Budin.

articol scris de Sorin Giurcă

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.