Euro Spring-Surianu Sebes Juniori A111Șurianu Sebeș este la un meci distanță de câștigarea Campionatului Juniorilor A1, elevii antrenați de Ionuț Grozav câștigând partida de ieri, de la Euro Șpring cu scorul de 3-0 (1-0), printr-un hattrick marcat de Claudiu Marcu (25, 67, 69). Vineri, Sebeșul va juca în ultima etapă pe teren propriu contra Unirii Alba Iulia, iar orice rezultat în afară de înfrângere va aduce titlul în Arini.

Programat săptămâna trecută, duelul dintre Euro Șpring și Șurianu Sebeș a fost amânat din cauză că stadionul din Șpring a fost inundat în urma ploilor torențiale. Astfel, meciul s-a disputat marți, de la ora 18.00, iar Sebeșul a venit ”la victorie”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partida a fost una atractivă, cu multe ocazii la ambele porți, Șpringul ratând în mai multe rânduri șansa de a deschide scorul. În min. 25, C. Marcu a driblat doi adversari și a tras de la aproximativ 20 de metri cu exteriorul, iar mingea a căptătat un efect surpinzător și a intrat în poarta Șpringului.

Fotbaliștii pregătiți de Adrian Păucean au alergat după egalare, însă scorul săa păstrat până după pauză. Imediat după ieșirea de la cabine Sebeșul a căutat al doilea gol, dar Cotârlea, portarul de la Euro, a avut câteva intervenții bune și i-a blocat pe atacanții adverși. Șpringul a lovit bara în urma unei lovituri libere, iar în min. 67, Claudiu Marcu a reușit dubla.

Pe fondul căderii fizice, Șpringul nu a mai reușit să își strângă defensiva, iar două minute mai târziu (69), același Marcu a punctat pentru 3-0, bifând hattrick-ul.

Cu această victorie Șurianu Sebeș a ajuns la 11 puncte în clasament pe prima treaptă a podiumului, pe locul secund se află Unirea Alba Iulia cu 9 puncte, iar pe locul al 3-lea stă CS Ocna Mureș cu 8 puncte acumulate, pe când Euro Șpring nu a reușit să ia niciun punct în actualul play-off.

Vineri, de la ora 18.00 vor avea loc ultimele dueluri din actualul sezon al Campionatului Juniorilor A1, Șurianu Sebeș – Unirea Alba Iulia, respectiv CS Ocna Mureș – Euro Șpring.

Au evoluat următoarele formații:

Euro Șpring: 1. M. Cotârlea – 17. Nemeș, 15. Drașovean, 18. Coman, 4. Ghintu, 2. Doștelean, 9. Tinu, 10. Popa, 11. Canciu, 7. Ștefan, 8. Avram. Rezerve: 12. Mărginean, 16. Oprișor, 6. Robert Anghel, 5. Răzvan Anghel, 13. I. Popa, 14. Botoroagă, 20. Vancu. Antrenor Adrian Păucean.

Șurianu Sebeș: 77. D. Pop – 6. Muntean, 2. M. Drașovean, 20. Morariu, 17. Vonica, 10. Lăcătuș, 4. Fulea, 7. Marcu, 11. Groza, 8. Ursa, 16. R. Popa. Rezerve: 22. Ancău, 23. Gabor, 15. Argatu, 3. Găldean, 13. Giurgiu, 8. Marin. Antrenor Ionuț Grozav.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.