Surianu Sebes - ASC Pianu27Victorie 2-1 (1-1, la pauză) pentru Șurianu Sebeș și ASC Pianu 2013. Formația pregătită de Doru Oancea a deschis scorul prin Diaconu, iar pentru oaspeți a marcat Dorel Grecu. Când nimeni nu mai credea într-o minune în minutul 90+3 Ludwig înscrie. 

ASC Pianu a irosit prima ocazie de a marca în minutul 5, când Grecu a scăpat singur cu portarul Stănilă și a trimis puțin pe lângă poarta acestuia. Scorul a fost deschis Diaconu în minutul 31, atacantul sebeșenilor a primit excelent o minge de pe partea dreaptă și a trimis printre picioarele lui Cocârcă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Până la pauză, ASC Pianu a solicitat o lovitură de la 11 metri pentru un presupus fault în careu, însă centralul Sergiu Popa l-a sancționat pe mijlocașul vizitatorilor cu cartonaș galben.

Scorul pauzei a fost restabilit în minutul 41 de Dorel Grecu, acesta a profitat de o eroare în defensiva gazdelor și l-a învins pe Stănilă.

După pauză, ASC Pianu a fost echipa mai periculoasă, gruparea pregătită de Adrian Fușle-Țana, a irosit câteva oportunități bune de a marca. I. Bărculeț, Grosu sau Grecu au ratat de puțin ținta.

Mijlocul reprizei secunde aduce câteva oportunități bune de a marca la poarta lui Cocârcă. Vali Drăgan trimite spre poarta lui Cocârcă, acesta scapă mingea în față, iar Diaconu a trimis pe lângă poartă din poziție favorabilă.

În minutele de prelungire a sosit rândul gazdelor să ceară penalty, însă Sergiu Popa a acordat cartonaș galben, din nou pentru simulare.

În prelungiri, Ludwig a înscris după o centrare primită de pe partea stângă și a adus trei puncte mari formației Șurianu Sebeș.

Iată cele două distribuții:

Șurianu Sebeș: Stănilă – Suciu, Morariu, Trif, Hundorfean, Lăcătuș, Pârvu, Circov, Marcu, Val. Drăgan, C. Diaconu.

Rezerve: I. Găldean, Fulea, Ludwig, N. Găldean, Rahovean, Ad. Neag și Țili.

Antrenor: Doru Oancea

ASC Pianu 2013: Cocârcă – Șulumberchian, Ad. Dragoș, C. Oltean, A. Mărginean, D. Diaconu, Stelea, I. Bărculeț, V. Constantin – Grosu, D. Grecu.

Rezerve: Novăcean, A. Popescu,  Cr. Mărginean, Al. Sîrbu, R. Alexandru, Miheț, Popic

Antrenor: Adrian Fușle-Țana

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.