Viitorul Santimbru-Surianu Sebes69În penultima etapă a Ligii a 4-a, Șurianu Sebeș s-a impus în deplasare la Viitorul Sântimbru cu 2-1 (2-0), iar cu acest rezultat trupa condusă de Mihai Manea a preluat locul secund în clasament, cu 66 de puncte. Vali Drăgan a punctat o dublă în min. 18 și 35, iar Sântimbru a marcat prin Sularea în min. 70. Paartida a fost una modestă pentru nivelul celor două formații, însă cel mai probabil ratarea obiectivelor a condus la acest joc.

Deți toată lumea se aștepta ca acest meci să aibă o semnificație importantă în economia campionatului, rezultatele din ultima vreme ale celor două combatante au condus la un meci liniștit, dar cu orgoliu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sebeșul a încercat să își ia revanșa pentru remiza din tur și să treacă pe poziția secundă în clasament, lucru reușit de elevii lui Mihai Manea. Partida a început cu un ritm scăzut și o luptă acerbă la centrul terenului. Scorul a fost deschis în min. 18 de Vali Drăgan, acesta scăpând singur cu Ovidiu Barna, executându-l pe acesta cu un lob superb.

Pop a intervenit bine la un șut al Sântimbrului, iar în min. 35 s-a făcut 2-0 când Vali Drăgan a șutat de la distanță, iar Barna a fost prins pe picior greșit și a ratat intervenția.

Pauza a adus o relaxare în tabăra adversă, însă Sântimbru nu a fost inspirată la finalizare. S-a făcut 2-1 în min. 70, când gazdele au controlat perfect un balon în careul Sebeșului, iar Sularea a reușit să împingă mingea în poartă.

Câteva minute mai târziu Pisiou a încercat pătrunderea în careu, însă Rahovean a comis un henț, gazdele solicitând lovitură de la 11 metri, dar centralul A. Damian a dictat lovitură liberă de la marginea careului.

Sebeșul a rămas la cutie și a încercat lovitura de grație pe contraatac, însa Barna a acut două intervenții foarte bune în fața lui Drăgaan.

Scorul înregistrat în min. 70 a rămas neschimbat până la final, iar Șurianu Sebeș a urcat peste Viitorul Sâtnimbru în clasament, pe poziția a 2-a cu 66 de puncte.

Viitorul Sântimbru: Barna – Drăghiciu, Crișan, Suarea, Ivașcu, Ștef, Chirilă, E. Hălălae, Biro, C. Hălălae, Pisoiu. Rezerve: Iacșa, Pascu, Jula, Bor, Dumbra, Breaz. Antrenor Dan Comșa.

Șurianu Sebeș: D. Pop – Rahovean, Trif, Borșoi, Toma, Găldean, Ludwig, Trifa, Trifa, Coltor, Grozav, V. Drăgan. Rezerve: Gânscă, P. Muntean, Morariu, Suciu, Todea. Antrenor Mihai Manea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.