Surianu Sebes-CS Ocna Mures Juniori A138Șurianu Sebeș și CS Ocna Mureș s-au duelat astăzi în Arini în derby-ul zilei al play-off-ului Juniorilor A1. Partida a fost una spectaculoasă, ambele echipe reușind răsturnări de scor, însă în cele din urmă duelul s-a încheiat nedecis, scor 2-2, după golurile marcate de Marcu (4) și Fulea (70), respectiv Cociș (50 – penalty) și Goga (63). Acest rezultat păstrează suspansul în play-off înainte cu două etape de final.

Sebeșul a început excelent partida și a reușit să deschidă scorul prin Marcu (4), acesta profitând de o greșeală în defensiva oaspeților. CS Ocna Mureș a alergat după egalare, însă portarul Șurianului, Dragoș Pop a avut câteva intervenții salutare, contribuind din plin la păstrarea rezultatului până la pauză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ocna Mureș a ieșit cu altă față de la vestiare, iar elevii lui Gabriel Cotoară au trecut la un joc de dominare, acest fapt urmând să se vadă și pe tabelă. Brie a fost faultat în careu, iar Cociș a transformat penalty-ul acordat în min. 50.

Ocnamureșenii nu au slăbit ritmul, iar în minutul 63 au reușit să treacă în avantaj, când Goga a pus excelent piciorul la centrarea șutată de Mureșan.

Sebeșul a ieșit la joc, iar Fulea a marcat un eurogol, voleu în vinclu porții apărate de Mirea și a restabilit egalitatea pe tabelă, rezultat care s-a păstrat până la final.

Șurianu Sebeș a adunat 8 puncte, iar CS Ocna Mureș a ajuns la 5, însă suspansul se păstreză în ultimele etape.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.