Șurianu Sebeș și Dalia Sport Daia Română s-au întâlnit astăzi, în restanța din etapa cu numărul 17. Pe o vreme capricioasă și un teren greu, liderul a reușit totuși să bifeze la capitolul spectacol, câștigând categoric această întâlnire. Șurianu s-a impus cu 4-0 (3-0), prin golurile marcate de Ludwig (19), A. Lăcătuș (30), V. Drăgan (45 – penalty, 51), Comănese (72).

Stadionul din Arini a găzduit astăzi duelul restant din etapa a 17-a dintre liderul Ligii a 4-a, Șurianu Sebeș și Dalia Sport Daia Română, singura echipă care nu a cunoscut gustul victoriei în retur.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Meciul a fost la discreția gazdelor, care în ciuda vremii potrivnice, au arătat un apetit ofensiv destul de ridicat. După câteva încercări bune la poarta lui Pojar, scorul a fost deschis în minutul 19 de Ludwig, cu un eurogol de la marginea careului.

În minutul 29, Lăcătuș a făcut o fază de senzație, însă șutul său a fost respins în corner de Pojar. În urma loviturii de la colț, Lăcătuș a tras sec la colțul lung și s-a făcut 2-0.

Înaitne de ultimul fluier al primei reprize, P. Muntean a fost faultat în careu, iar Vali Drăgan a punctat din lovitura de pedeapsă acordată, stabilind scorul de 3-0 la pauză.

Imediat după reluarea jocului, în minutul 51, V. Drăgan a reușit dubla și a majorat ajantajul echipei sale, la capătul unei faze colective.

S-a făcut 5-0 în minutul 72, când Comănese, nou intrat pe teren și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, după o fază frumos lucrată de fotbaliștii liderului.

Acesta a fost și scorul final, deși Sebeșul a mai avut câteva oportunități clare.

Șurianu Sebeș a ajuns după acest succes la 50 de puncte în clasament, având în momentul de față 13 lungimi avans față de ocupanta locului secund, Viitorul Spicul Daia Română.


  • Gabriel Cotoară a revenit pe teren!

Aflat în litigiu cu CS Ocna Mureș, Gabriel Cotoară a câștigat și la Comisia de Apel și a fost declarat jucător liber, iar după ce a bifat duelul din etapa a 2-a cu Energia Săsciori, după care a fost din nou trecut pe linie moartă, acesta a revenit pe teren și a evoluat a doua repriă în meciul cu Dalia Sport.

Șurianu Sebeș

44
Bănică
21
Mirca
3
Ș. Radu
16
Trif
12
Rahovean
6
Ludwig
20
Neagu
22
P. Muntean
27
Drăgan
10
Lăcătuș
9
Osogo

Rezerve: 4. A. Fulea, 17. Bălaș, 8. Horeiciuc, 19. Comănese, 2. S. Fulea, 5. Cotoară. Antrenor Doru Oancea.

Dalia Sport

12
Pojar
14
Grigore
6
Cătălina
4
Z. Hileagă
7
Stoia
9
Constantin
10
Contor
17
Lungu
13
Homorozan
18
Birk
8
Mihălțan

Rezerve: 1. Arion, 2. M. Hileagă, 5. Cerghedean, 16. Medrea. Antrenor Cosmin Șuvaina.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.