Surianu Sebes-Energia Sasciori76Șurianu Sebeș nu se dezminte și a realizat al 3-lea succes consecutiv după 4-1 (2-0 la pauză) cu Energia Săsciori. Golurile formației conduse de Mihai Manea au fost reușite de Claudiu Coltor (40, 42), Marcu (56) și N. Găldean (70), iar golul de onoare al Energiei a fost trecut în dreptul lui Cioriga (90). Echipa din Arini a ajuns la 39 de puncte în clasament, iar Claudiu Coltor a bifat 16 goluri în actualul sezon, primele în tricoul Sebeșului după transferul de la Sântimbru.

Energia Săsciori a rezistat 40 de minute în defensivă, însă fără să amenințe poarta lui Ignat. Principalul adversar al ambelor echipe a fost gazonul din Arini, plin de denivelări, punându-le probleme la construcție echipelor, îns pecial Sebeșului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Gheața a fost spartă în min. 40 de Coltor, care l-a executat sec pe Man după ce a scăpat singur cu acesta, iar două minute mai târziu același Coltor a punctat din nou, stabilind scorul pauzei, 2-0 în favoarea echipei sale.

Atacantul aiudean trasnferat de la Viitorul Sântimbru a ajuns la cota 16 în clasamentul golgheterilor, poziționându-se pe treapta a 2-a a podiumului după Vali Drăgan, coechipierul său din atacul Șurianului.

Imediat după pauză, în min. 56, Claudiu Marcu a dus scorul la 3-0, iar tabela a fost închisă la 4 în favoarea Sebeșului de nou intratul N. Găldean în min. 70.

Oaspeții au profitat de relaxarea Sebeșului, iar în min. 90 Cioriga a înscris după ce a fost găsit liber în careul lui Ignat.

Șurianu Sebeș: 44. Ignat – 13. Toma, 5. Morariu, 16. Trif, 4. Rahovean, 7. Marcu, 10. Grozav, 8. Trifa, 17. Coltor, 11. P. Muntean, 9. V. Drăgan. Rezerve: 77. Pop, 2. Todea, 6. Ludwig, 18. Deaconu, 14. Fulea, 3. Suciu, 15. N. Găldean. Antrenor Mihai Manea.

Energia Săsciori: 1. Man – 17. Avram, 18. H. Ciucă, 6. Bogdan, 5. Stancu, 8. D. Lăcătuș, 11. Dragomir, 13. Nazarie, 7. Cioroga, 9. I. Muntean, 10. Fântână. Rezerve: 31. Bănățan, 14. Cioca, 3. Solomon, 2. Boromiz, 15. B. Găldean, 16. Ivan. Antrenor Horea Ciucă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.