Surianu Sebes-FC Hermannstadt Sibiu32Șurianu Sebeș a susținut primul joc de verificare după revenirea din cantonamentul de la Codlea, întâlnind liderul Ligii a 4-a Sibiu, FC Hermannstadt. Partida dintre cele două oponente a fost una echilibrată și plăcută ochiului la finalul căreia Sebeșul s-a impus cu 1-0 după golul marcat de Trifa în minutul 58.

Meciul desfășurat la Stadionul ”Pielaru” din Sebeș a adus față în față două echipe cu pretenții ale fotbalului din Alba, respectiv Sibiu. FC Hermannstadt a obișnuit deja cu jocul său creativ, cu pase prelungite și o posesie enervantă, iar Sebeșul a contracarat cu forță și viteză, bazându-se pe ”viteziștii” Lăcătuș, Coltor și Marcu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Prima repriză a fost una echilibrată, ocaziile lipsind la cele două porți, portarul Sebeșului, D. Pop remarcându-se cu un plonjon de zile mari la șutul unui adversar.

În partea a doua Sebeșul a fost mai incisivă, iar intrarea lui Paul Muntean a dat mai multă culoare în joc, acesta contribuind la golul marcat de Trifa. Mijlocașul venit de la Rpid CFR Teiuș a driblat excelent doi adversari, i-a pasat lui Muntean, acesta i-a redublat balonul, iar Trifa a scăpat singur cu portarul advers pe care l-a învins cu un șut sec la rădăcina barei.

După golul marcat jocul și-a reluat cursul de până atunci cu o luptă aprigă la centrul terenului, Sebeșul mai având câteva zvâcniri ofensive prin Diaconu și Muntean, însă fără rezultat pe tabelă.

Șurianu Sebeș va evolua weekend-ul viitor contra divizionarei terțe Metalurgistul Cugir.

Mihai Manea i-a folosit pe: Ignat (30, Pop, 60 Gânscă) – Rahovean, Trif, Borșoi, Toma, Lăcătuș, I. Grozav, Trifa, Marcu, N. Găldean și Coltor. Au mai intrat: P. Muntean, Deaconu, Ludwig, Todea.

Jean Gavrilă a replicat cu: Zăvoi – Avram, Genescu, Băra, A. Măginean, Simion, Treohin, Macrea, Vlaic, Tătar, Seiwerth. Au mai fost folosiți: Porcaru – Străulea, Câmpean, Tineiu, Rogozan, Rodean, Drăgușin, Osogo și A. Bâgu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.