Stadionul ”Pielarul” a găzduit duelul amical dintre Șurinu Sebeș și Metalurgistul Cugir, încheiat cu victoria divizionarei terțe, scor 1-0 (0-0), singura reușită a partidei fiind semnată de A. Radu (48). A fost un meci disputat, cu ocazii multe la ambele porți, care ar putea concura cu un duel de Liga a 3-a. Sub Drăgana au ajuns doi jucători camerunezi Kenfack Roland Dongmo (19 ani) – fundaș și Tesse Roussel Kanna (24) – atacant, aceștia urmând să fie testați și în meciul amical din weekend cu Cetate Deva.

Contrar așteptărilor, Șurianu Sebeș a dominat prima parte și a trecut de câteva ori pe lângă gol, cea mai mare ocazie aparținându-i lui Ludwig, acesta zguduind bara laterală cu un șut din lovitură liberă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cugirul a replicat prin Stoianof, dar fostul său coleg de la Mureșul Vințu de Jos, Bănică a fost la post și a reținut lovitura de cap a acestuia.

Șurianu Sebeș s-a apărat bine și a căutat jocul de contraatac, reușind câtva faze de-a dreptul frumoase, semnate de Marcu sau Lăcătuș, dar cu toate astea, tabela a rămas imaculată după primele 45 de minute de joc.

Cu câteva schimbări în ambele dispozitive, partea secundă a debutat în forță, iar Cugirul a reușit să deschidă scorul, după ce Tăban a centrat în forță, iar A. Radu a plasat excelent balonul cu capul în poartă (48).

Șurianu nu a mai avut același ritm, iar Cugirul a mai trecut de câteva ori pe lângă majorarea avantajului, având și un gol anulat pe motiv de ofsaid.

Una peste cealaltă a fost un duel bun pentru ambele echipe, un joc de o calitate ridicată, cel puțin în prima partea.


  • Doi camerunezi în probe la Cugir!

De marți, Călin Moldovan are sub comanda sa doi jucători camerunezi, Kenfack Roland Dongmo (19 ani) – fundaș și Tesse Roussel Kanna (24) – atacant, aceștia fiind testați în jocul de astăzi. Aceștia vor mai rămâne o vreme la gruparea din Liga a 3-a, cel mai probabil urmând să se ia o decizie în cazul lor la finalul acestei săptămâni.

Șurianu Sebeș

Bănică
Mirca
Ș. Radu
Trif
Deaconu
Ludwig
Neagu
Marcu
Bălaș
A. Lăcătuș
P. Muntean

Au mai jucat: A. Fulea, Homorozan, Tocu, Comănese. Antrenor Doru Oancea.

Metalurgistul Cugir

Vlase
Tătar
Maftei
Dongmo
Bold
Șuteu
L. Tudor
Marinoiu
Șaucă
Kana
Stoianof

Au mai jucat: Ciubotariu, Codrea, Udrea, Cioban, Itu, Tăban, Iovănescu, A. Radu. Antrenor Călin Moldovan.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.