Surianu Sebes-Muresul Vintu de Jos99Două formații extrem de puternice la nivelul fotbalului din Alba, cu antrenori noi și lot îmbunătățit copios, Șurianu Sebeș și Mureșul Vințu de Jos se întâlnesc astăzi, de la ora 17.00 în meci direct, duel care poate hotărî într-o oarecare măsură promovarea. Ambele echipe sunt neînvinse în actualul retur de campionat, iar Vințu de Jos este singura formație fără gol primit în cea de a 2-a parte a campionatului. Partida va avea și caracter emoțional, Sebeșul având în componență 4 foști fotbaliști ai Vințului plus antrenorii Mihai Manea și Raul Oargă. 

Absport.ro vă ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă la partida din Arini, tratând duelul dintre Sebeș și Vințu în format LIVE-TEXT. Tot ceea ce trebuie să faceți este să reîmprospătați pagina la un interval de timp scurt.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Final de meci la Sebeș, Șurianu a remizat cu Mureșul Vințu de Jos, scor alb în Arini, care păstrează suspansul campionatului.

min. 90+3: Albu intră în locul lui Stoianof

schimbaremin. 90: D. Ianc intră în locul lui Rus

schimbaremin. 88: Samoilă intră în teren în locul lui Bratima

min. 81: Borșoi reia cu capul în bara transversală după o lovitură liberă din partea stângă

min. 79: Trifa îl faultează pe Tătar, mijlocașul Sebeșului are un schimb de replici cu fundașul advers și se iscă un scandal potolit rapid de arbitri

Cartonas_galben_micmin. 76: cartonaș galben pentru Lăcătuș care faultează lângă careu, dar lovitura liberă executată de M. Popa nu aduce pericol!

min. 73: Ionuț Grozav trage de la distanță mult peste poarta lui Bănică

schimbaremin. 71: Coltor este schimbat cu Lăcătuș

min. 71: Popa pătrunde în careu, scoate pentru Bratima, dar șutul acestuia trece mul peste

min. 70: Luptă acerbă la centrul terenului fără ocazii la cele două porți!

min. 61: Stoianof preia, intră în careu, dar trage mult pe lângă

schimbaremin. 60: N. Găldean este schimbat cu Marcu

min. 60: Trifa trage de la distanță, mingea capătă o traiectorie ciudată, dar Bănică reușește să prindă balonul

Cartonas_galben_micmin. 58: galben pentru Iclănzan

Cartonas_galben_micmin. 57: cartonaș galben pentru Claudiu Coltor

min. 50: ocazie mare la poarta Vințului, P. Muntean se desprinde de marcaj, trage din prima dar mingea izbește transversala

Cartonas_galben_micmin. 49: Borșoi vede cartonașul galben pentru un fault la mijlocul terenului

min. 46: Gavrilă îi ia locul în teren lui Culda


Repriza a 2-a


FluierMin. 45+2 – Fluier final al primei reprize.
Șurianu Sebeș – Mureșul Vințu de Jos 0 – 0.
Min. 45+1 –
Sebeșul beneficiază de o lovitură de colț executată de Trifa. După puțină bâlbâială în careu, defensiva oaspeților reușește să respingă din careu iar pe contraatac Iacsa este faultat la 30 de metri de poarta gazdelor. Culda trage direct pe poartă însă mingea trece mult peste.
Min. 45 –
De la margine s-au arătat 2 minute de prelungiri. Du
Min. 43
 – Sebeșul beneficiază de o lovotură liberă de pe partea dreaptă executată de Drăgan. Centrarea este respinsă de defensiva oaspeților.
Min. 36 – Grozav centrează o minge în careu care ajunge la Toma. Toma centrează iar defensiva oaspeților respinge în corner. Lovitura de colț executată rămâne fără rezultat pe tabela de marcaj.
Cartonas_galben_micMin. 33 –
Rus vede cartonașul galben după un fault asupra lui Muntean.
Cartonas_galben_micMin. 28 – Răzvan Trif este avertizat cu un cartonaș galben. Lovitură liberă pentru Vinț executată de M. Popa. Centrare în careu iar mingea este respinsă în corner. Este prima lovitura de colț a acestui meci. Execută M. Popa. Centrare înaltă în careu, portarul gazdelor respinge iar faza se stinge fără rezultat.
Min. 26 –
Fault al lui Javla asupra lui Drăgan iar Sebeșul beneficiază de o lovitură liberă din partea stângă de atac. Centrare a lui Grozav iar defensiva Vințului respinge.
Min. 21 –
Stoianof are o incursiune în centrul terenului gazdelor, pasează în partea dreaptă spre Bratima dar șutul acestuia trece mult peste poartă.
Min. 19 –
Stoianof este surprins în pozitie de ofsaid. 
Min. 18
 – Lovitură liberă de pe partea stângă executată scurt de Culda. M. Popa centrează și apărarea gazdelor respinge.
Cartonas_galben_micMin. 17 – Al doilea cartonaș galben al meciului îl vede Preda pentru un fault din spate, la mijlocul terenului
Cartonas_galben_micMin. 8 –
Cartonaș galben pentru Mădălin Popa. Grozav are și el o intrare dură la mijlocul terenului însă nu este sancționat de arbitru. Lovitura liberă este executată în aut de poartă.
Min. 6 –
Sebeșul s-a instalat în jumătatea oaspeților rezumându-se de cele mai multe ori la lovituri de margine.
Min. 4 –
Culda faultează la centrul terenului. Execută Grozav iar mingea iasă în aut de poartă.
Min. 3
–  Stoianov a fost faultat de Trif. Lovitura libera este executată de Bratima până la Iacșa care scoate o lovitură de margine. Lovitura rămâne fără rezultat.
FluierMin. 1 – Lovitura de începere a partidei aparține echipei gazdă.
Aruncare de la margine de pe partea stângă pentru echipa gazdă.


 

Iată echipele de start:

Șurianu Sebeș: 44. Ignat – 22. Rahovean, 2. Borșoi, 16. Trif, 12. Toma, 8. Trifa, 1. Muntean, 20. Coltor, 27. V. Drăgan, 11. N. Găldean, 10. I. Grozav.
Rezerve: 77. Pop, 21. Lăcătuș, 5. Morariu, 3. Suciu, 6. Ludwig, 15. Todea, 7. Marcu.
Antrenor Mihai Manea.

Mureșul Vințu de Jos: 1. Bănică – 2. Iclănzan, 25. Preda, 6. Tătar, 10. M. Popa, 88. Bratima, 11. Stoianof, 5. Javla, 16. Culda, 7. Iacșa, 21. Rus.
Rezerve: 12. Roman, 17. Albu, 20. Samoilă, 4. Gavrilă, 8. Tat, 24. Ianc.
Antrenor Dan Mănăilă.

După fotbaliștii care se vor întâlni astăzi pe teren se poate afirma că duelul dintre Șurianu și Mureșul este un ”all-star” al fotbalului județean din Alba. La partidă și-au anunțat prezența foarte mulți spectatori, oameni din fenomen, dornici de spectacol. Dueul va fi arbitrat de experimentatul Adrian Comănescu ajutat la cele două tușe de Daniel Popa și Florin Potora.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Care fapte de valoare? Daca stai sa se termine etapa … un meci de zero la zero la propriu si la figurat intre locurile 3 si 4! All scare game …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.