Reunire Surianu Sebes28Șurianu Sebeș, una dintre cele mai puternice formații din turul Ligii a 4-a a revenit din vacanță. Antrenamentele au fost reluate sub comanda noii bănci tehnice – Mihai Manea și Raul Oargă, veniți de la Mureșul Vințu de Jos. La pregătirea de aseară au participat și noile achiziții, printre care și Claudiu Coltor, atacantul care a fost golgheterul Viitorului Sântimbru în prima parte a sezonului.

Cei de la Sebeș se vor pregăti pe plan local până pe 5 februarie, dată la care vor pleca în cantonament la Codlea, unde va urma un intens program de pregătire schițat de Mihai Manea. Acțiunea de ieri a debutat cu un discurs ținut de Mihai Manea și Daniel Popa, după care fotbalișii formației Șurianu au fost puși la treabă pe stadionul II al complexului din Arini.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Oficialii formației Șurianu Sebeș nu au făcut declarații pe motiv că vineri va avea loc o conferință de presă la care vor participa toate achizițiile din această iarnă.

Iată lotul prezent la reunire: Ignat (Mureșul Vințu de Jos), Pop, Fulea, Morariu, Marcu, Ludwig, Rahovean, Trif, Toma (Performanța Ighiu), Marcu, Lăcătuș, P. Muntean (Mureșul Vințu de Jos), Coltor (Viitorul Sântimbru), Diaconu, Deaconu (Dalia Sport Daia Română), Drăgan, Fântână (Mureșul Vințu de Jos), I. Grozav (Mureșul Vințu de Jos), N. Găldean. Au lipsit din diverse motive: Gânscă (Olimpia Aiud), Borșoi (Mureșul Vințu de Jos), I. Găldean, Pârvu, Dragomir.

Șefii formației din Sebeș au precizat că nu și-au încheiat campania de achiziții, urmărind câteva piese importante care e vor plia perfect ”puzzle-ului” lui Mihai Manea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.