IMG_3346Surpriză de proporții la Săsciori, unde gazdele au luat o gură serioasă de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării. Ștefan Bogdan și Nazarie au marcat pentru gazde, la capătul unei partide apatice, încheiată de ASC Pianu în 10 oameni.

Primă repriză bună făcută de Energia Săsciori formație ce a irosit câteva ocazii bune de a marca. Scorul a fost deschis de Ștefan Bogdan din penalty. În minutul 32, Energia Săsciori și-a dublat avantajul prin Muntean, iar surpriza se contura la Săsciori. Până la pauză Alexandru Man s-a opus de două ori în fața lui Șandru.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Repriza a doua aduce eliminarea lui Arcaș (minutul 55), fundașul pienarilor a văzut al doilea galben și a plecat mai repede la dușuri. În partea secundă Horia Ciucă a tras de la 20 de metri, dar nu a nimerit cadrul porții, în rest partida fiind una lipsită de evenimente.

Pianu în 12 la Săsciori!

ASC Pianu s-a prezentat la Săsciori în doar 12 jucători, având câțiva fotbaliști indisponibili pentru jocul de duminică. Dacă Claudiu Furdui și Alexandru Sârbu sunt suspendați, Dănuț Diaconu, Nicușor Neag, Lucian Tarcea, Lucian Condrea, Ciprian Cotruș și Tibi Moldovan au invocat probleme personale, astfel că ASC Pianu 2013 a pornit cu un ușor handicap.

Iată cele două distribuții:

Energia Săsciori: Al. Man – H. Ciucă, Ignat, Șt. Bogdan, Aloman, Nazarie, D. Lăcătuș, I. Muntean, Cioroga, Boromiz.

Rezerve: Apostol, Bănățan, Dulea, Cioca, Medrea.

Antrenor:  Horia Ciucă.

ASC Pianu 2013: Cocârcă – Miheț, Oltean, Arcaș, Bocșa – Vl. Constantin, Râșniță, I. Bărculeț, Al. Furdui, Ad. Furdui, Șandru.

Rezerve: Ghib.

Antrenor: Ionuț Bărculeț și Răzvan Cocârcă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Am fost frate milostivi destul în postu ăsta şi duminică am uitat de milostenie şi leam trăsnit un 2-0 la vecini noştri de peste Răchita să ne țină minte

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.