Unirea - Spring64Unirea Alba Iulia a pierdut 0-2 în prima etapă din Liga a IV-a. Tănase și Popa au marcat pentru Euro Șpring și au stricat debutul în Liga a IV-a a echipei lui Dăscălescu.

Debut ezitant de partidă pentru cele două formații. Atât nou-promovata Unirea Alba Iulia cât și Euro Șpring au jucat „la cunoaștere” în primele minute, iar prima ocazie mare a venit în minutul 25 când Sebastian Culda de la Unirea Alba Iulia l-a întins serios pe Mihăilescu cu un șut de la 20 de metri. Unirea Alba Iulia a avut în prima parte a jocului și un gol anulat pe motiv de ofsaid, în vreme ce gruparea din  Șpring a solicitat o lovitură de lae 11 metri pentru un presupus henț.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Actul secund a început cum nu se putea mai prost pentru formația din Alba Iulia. Experimentatul Tănase de la Euro Șpring  a deschis scorul cu un șut la colțul lung, fără speranțe pentru Suciu. Golul vizitatorilor a deschis mai mult meciul, însă formația mai periculoasă a fost tot Euro Șpring.

În minutul 70, Cătălin Suciu a avut un reflex senzațional la un șut deviat din careu, evitând astfel majorarea scorului. Lovitura de grație a fost dată în minutul 72, când Vasile Popa l-a „culcat” pe Cătălin Suciu și a înscris la colțul scurt. Minutul 76 a adus o ocazie importantă a „alb-negrilor” de a reveni în joc, însă portarul Șpringului, Mihăilescu, s-a opus la șutul lui Denis Dup.

Unirea - Spring23Euro Șpring a produs surpriza pe „Cetate”

Întârită considerabil în această vară, Euro Șpring a învins surprinzător pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia. Tănase și V. Popa au stricat debutul echipei care cândva era formația „fanion” a județului Alba.

Cu un antrenor nou, bine poziționați în teren, Șpringul a reușit să anihileze elanul jucătorilor antrenați de Mihai Dăscălescu și să se impună pe cetate.

Marcel Rusu duel verbal dur cu un oficial al oaspeților

În partea secundă, în urma unui ofsaid semnalizat de către tușierul de la tribuna a II-a, antrenorul secund al Unirii Alba Iulia, Marcel Rusu, a avut un duel verbal aprins cu un oficial al vizitorilor, adresându-i acestuia injurii, fiind calmat la intervenția antrenorului principal Mihai Dăscălescu.

Iată cele două distribuții:

unirea - spring

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.