15202664_1818876601689856_5558630920896145960_nSăptămâna trecută, orașul maghiar Gyomaendrod a organizat cea de a 19-a ediție a turneului de sală Cupa ”Bomboanelor”, la care au luat startul 5 echipe cu jucători născuți în anul 2003 și mai mici din România, Ungaria și Polonia. Echipa din Aiud, formată din fotbaliști de la școlile ”Titu Maiorescu”, ”Ovidiu Hulea”, ”Bethlen Gabor” și ”Axente Sever” a ocupat poziția a 2-a în clasament, fără nicio înfrângere, însă cu un golaveraj mai slab față de campioana Gyomaendrod.

Performanță notabilă în sport reușită de școlile din Aiud, care au avut reprezentanți la un puternic turneu de sală, Cupa ”Bomboanelor”, găzduită de Gyomaendrod în Ungaria.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

România a participat cu două echipe – Aiudul și Oradea, Ungaria cu două echipe – Gyomaendrod și Szarvaș, iar Polonia cu una – Pilzno. Iată rezultatele echipei din județul Alba, care au ajutat-o să termine pe locul secund acest turneu:

  • Aiud – Oradea 4-2
  • Aiud – Pilzno 2-0
  • Aiud – Szarvas 5-2
  • Aiud – Gyomaendrod 1-1

Un alt premiu obținut de gruparea din Aiud a fost unul individual, Flaviu Boțan fiind desemnat cel mai bun jucător al turneului.

Iată delegația aiudeană: Antoniu Toma, Robert Szekely, Takacs Lehel, Patrick Boancă, Cătălin Negrușa, Flaviu Boțan, Balogh Istvan, Szekely Eduard, Darius Hîrceagă, Gabriel Lorincz, Hegedus Hunor și Răzvan Petry. Antrenori: Florin Hanca și Ferenc Kerekes.

sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.