Spicu Daia - Olimpia Aiud97Victorie mare obținută de Olimpia Aiud în fieful nou-promovatei Viitorul Spicul Daia. Echipa pregătită de Remus Țălnar (Radu Andone se află în concediu) s-a impus cu 2-1 la Daia Română asta chiar dacă au avut un om mai puțin 30 de minute.

Prima repriză i-a găsit pe elevii lui Paul Ciucă în ofensivă, însă primii care au reușit să marcheze au fost fotbaliștii de la Olimpia. Vali Drăgan a primit o centrare de pe dreapta și a înscris din voleu, fără speranțe pentru portarul Cibu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Până la pauză, fiecare echipă și-a mai trecut în cont câte o ocazie de a marca, însă cel mai important moment s-a petrecut în minutul 44 când, după o fază la poarta lui Hagiu, Oniga și M. Schiau sunt eliminați după ce aceștia s-au lovit reciproc.

După pauză Bogdan Nemeș este și el eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. Acesta a primit al doilea galben pentru o simulare în careul advers.

Fără doi oameni pe teren Olimpia Aiud a făcut 0-2 în minutul 73 prin nou-intratul Iulian Marian, acesta a înscris după un contraatac.  Scorul final a fost stabilit de Radu Cibu, acesta fructificând o lovitură de la colț.

Pe final Dăienii au alergat după egalare însă totul a fost în zadar, ba mai mult echipa lui Țălnar a fost la un pas să mai marcheze odată însă mingea a lovit transversala.

Iată cele două distribuții:

Spicu Daia - Olimpia Aiud

 

 

 

 

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Colegu cauta sa fi profesonist si trateaza in mod egal toate echipele. Iti citesc articolele, dar despre unele echipe din liga 4 nimic. Daca doresti, te pot ajuta cu informatii, numai sa apelezi!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.