Triunghiular Drambar47Triunghiularul de la baza sportivă din Drâmbar s-a încheiat nedecis pe motiv că Șurianu Sebeș și Inter Ciugud au trecut cu 2-0 de Unirea Alba Iulia și au remizat între ele, scor 1-1. Acțiunea a fost una interesantă, cu fotbal frumos și mulți spectatori dornici de focul sportului rege. Toate cele 3 echipe au evoluat câte 45 de minute, fiecare cu fiecare.

”Balul” a fost deschis de Șurianu Sebeș și Unirea Alba Iulia, echipa lui Mihai Manea, care a fost absent la meciurile de astăzi dominându-și adversarul. Sebeșul s-a impus cu 2-0 după reușitele lui Vali Drăgan, cel mai periculos om din atacul sebeșenilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În a doua partidă Șurianu Sebeș a schimbat trupele și s-a duelat cu Inter Ciugud, partida fiind nedecisă, terminată cu scorul de 1-1 după ce ambele reușite au fost înscrise din lovituri de la 11 metri. Pentru Sebeș a punctat Marcu, iar golul ciugudenilor a fost reușit de Păcurar.

În ultimul meci Inter Ciugud a trecut de juniorii Unirii Alba Iulia cu 2-0, ambele goluri fiind marcate de Dan Ursu.

Aceasta a fost ultima reprezentație a formațiilor înainte de primele meciuri din Liga a 4-a, Șurianu Sebeș urmând să joace contra Daliei Sport Daia Română, Inter Ciugud la Viitorul Sântimbru și Unirea Alba Iulia pe terenul celor de la Euro Șpring.

Șurianu Sebeș: Ignat – Rahovean, Borșoi, Trif, Toma, Trifa, I. Grozav, P. Muntean, Lăcătuș, N. Găldean, V. Drăgan. Au mai fost folosiți: Pop, Gânscă – Suciu, Coltor, Todea, Deaconu, Morariu, Fulea, Ludwig, Marcu.

Unirea Alba Iulia: Petric – Oțoiu, Scrob, Stan, Matei, Joldeș, Ioani, Lasconi, Davidaș, Dup, A. Popa: Au mai fost folosiți: Manu, D. Suciu, Onacă, David, Varga, Maniu. La cel de-al doilea meci au fost folosiți juniorii republicani.

Inter Ciugud: Mureșan – Mărginean, Oprea, Șuvaina, I. Bran, Miclea, Cristea, A. Păcurar, S. Bran, Gherman, Oprișan. Au mai fost folosiți: Mitea, Florea, Ursu, Costea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.