2Un parior din județul Alba, a fost sancționat cu suma de 5.000 de lei deoarece a pariat pe site-ul Bet365, site interzis de Organizația Națională a Jocurilor de Noroc. Cetățeanul ne-a contactat și ne-a pus la dispoziție amenda primită cu mențiunea că nu dorește ca numele să-i fie făcut public. 

Pariorul a fost la centrul ONJN din Sibiu, unde a refuzat să semneze amenda, iar aceasta i-a venit acasă prin poștă și a fost sancționat cu suma menționată mai sus.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Sunt dezamăgit de faptul că nu am știut că site-ul bet365 este interzis, nici cei de la ONJN nu ne-au înștiințat pe noi jucătorii că nu putem să pariem pe acest site”, a declarat sub protecția anonimatului pariorul.

Cert este faptul că acesta va contesta în instanță amenda primită, iar totodată va acționa pe cale legală și firma de pariuri care nu și-a făcut datoria de a-i anunța pe jucătorii care au conturi pe acel site că Bet365 este ilegal în România.

Reporterii ABSport.ro au încercat să contacteze angajații ONJN însă fără succes, deoarece la numărul pentru sucursala Sibiu nu a răspuns nimeni, mai multe zile la rând. 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.