După ce miercuri, a pierdut amicalul cu FC Hermannstadt, scor 0-1, pe Stadionul ”Cetate”, astăzi, Unirea Alba Iulia le-a întors vizita sibienilor. În returul disputei amicale, scorul a fost egal 1-1 (1-0), după un gol marcat de Cîrstean (42), și un eurogol înscris de Culda (86). Unirea Alba Iulia va intra de luni într-un cantonament deschis, cu mai multe antrenamente pe zi, efectuate la Stadionul ”Cetate”, perioadă în care Adorian Himcinschi dorește să își încarce elevii din punct de vedere fizic.

Oboseala adunată de-al lungul pregătirii intense din ambele tabera și-a spus cuvîntul, însă cu toate astea, atât FC Hermannstadt cât și Unirea Alba Iulia au oferit un meci atractiv pe gazonul din Sibiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ocaziile nu au avut un număr mare în condica primei reprize, însă cu toate astea, Hermannstadt a reluat scenariul din Alba și a punctat pe finalul primei părți. Cîrstean a profitat de o greșeală a lui Lasconi, care a pierdut balonul și a dezmorțit tabela în Sibiu.

La fel au decurs lucrurile și în partea secundă, uniriștii reușind să marcheze prin Lasconi, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Egalarea s-a produs în min 86, când Sebastian Culda a înscris un eurogol, un șut direct în vinclu de la aproximativ 25 de metri, care l-a lăsat mască pe portarul advers.

Adorian Himcinschi a trasat programul pentru următoarea perioadă, de luni urmând să debuteze un cantonament deschis pentru ”alb-negri”, peioadă în care vor lucra foarte mult pe plan fizic, urmând ca sâmbătă, să dispute al 3-lea amical al iernii, cu CNS Cetate Deva.

Unirea Alba Iulia

Suciu
A. Giurgiu
Scrob
Matei
Ioani
Selagea
Goguța
F. Morar
Lasconi
B. Ștef
A. David

Au mai jucat: Culda, Cuștiuliță, Onacă, Davidaș, Cordoș și Lupea. Antrenor Adorian Himcinschi. 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.