Unirea Alba Iulia-ASC Pianu 201368În deschiderea etapei a 27-a din Liga a 4-a, Unirea Alba Iulia a găzduit meciul cu ASC Pianu 2013. Pe o vreme perfectă pentru fotbal, duelul a fost unul nebun, Unirea a condus cu 3-0, însă pienarii și-au revenit în a 2-a repriză și au întors meciul prin hattrick-ul lui Tarcea. Golurile Unirii au fost marcate de Joldeș (13), Matei (28) și A. David (39), pe când reușitele alb-verzilor au fost punctate de Tarcea (50 – penalty, 77 și 82).

Meci nebun, de infarct pe Stadionul ”Cetate” din Alba Iuia, unde Unirea a condus cu 3-0 până în min. 55, moment în care inițiativa a fost preluată de pienari, care au întors soarta partidei și au egalat prin experimentatul Tarcea, care a punctat toate golurile oaspeților.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Deschiderea de scor s-a produs în min. 13 când Lasconi a preluat o acțiune pe cont propriu, acesta a intrat în careu și a scos în spate la Joldeș, căpitanul unirist șutând de la marginea careullui în dreapta lui Cocârcă pentru 1-0.

O nouă acțiune personală a dus la 2-0, Matei driblând excelent în flancul stâng al atacului echipei sale, acesta șutând cu sete la colțul lung, mingea lovind bara laterală și intrând în poartă.

Pianu a reușit să înscrie prin Râșniță, însă tușierul a ridicat fanionul pe motiv de ofsaid și a anulat golul alb-verzilor. S-a făcut 3-0 în min 39 când Popa s-a zbătut pentru o minge la marginea careuui cu Oltean, atacantul unirist a recuperat și a pasat în centrul careului de unde David a reluat în plasă cu poarta goală, stabilind scorul primei reprize, Cristea intervenind salutar la o lovitură liberă a oaspeților și la încă o acțiune clară de gol.

Imedia după pauză Pianu a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, iar fostul unirist Tarcea a înscris pentru 3-1, gol care a liniștit apele pe gazon, Unirea apărându-se bine și Pianu fiind mult prea timidă pe faza de atac.

Cu toate astea, în min. 77 Bărculeț a centrat tare în careu din lovitură liberă, un coechipier a recentrat, iar Tarcea a reluat cu latul în poarta goală, ducând scorul la 3-2 și relansând partida.

Când nimeni nu se mai aștepta inevitabilul s-a produs, iar Pianu a reușit o revenire de senzație, egalând la 3 prin același Tarcea, care a executat impecabil o lovitură liberă în min. 82.

Scorul a rămas același, chiar dacă ambele echipe au mai avut oportunități de a marca, iar în ultimele minute s-a jucat pe contre.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Mihai Dascalescu si-a schimbat treningul… Credeam ca celălalt este lipit de piele dar vad ca nu e asa… Bravoo Mihai tine-o tot asa si continua sa le mai schimbi … Sa nu se confunde cu pielea:)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.