Unirea Alba Iulia a întâlnit într-un duel amical, disputat pe terenul din Oarda, una dintre cele mai bune echipe din fotbalul județean din Hunedoara, CS Hunedoara. Uniriștii s-au impus cu 5-0 (4-0), prin golurile marcate de Davidaș (4), Lasconi (16, 22, 83), A. Giurgiu (29). La mijlocul săptămânii viitoare, Unirea va întâlni Metalurgistul Cugir, într-un alt meci din perioada de pregătire.

Unirea Alba Iulia a câștigat în mod categoric al 4-lea amical al iernii, scor 5-0 cu CS Hunedoara, formație care se dorește a fi continuitoarea Corvinului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ambele echipe s-au bazat pe foarte mulți fotbaliști tineri, însă uniriștii au făcut diferența prin plusul de experiență.

Davidaș a deschis scorul în min. 4, când a driblat tot ce i-a ieșit în cale și a intridus mingea în plasă cu ajutorul unui adversar. S-a făcut 2-0 în min. 16, Lascăni scăpând singur cu Cobliș, executându-l sec pe acesta, după ce a primit o pasă excelentă de la Selagea.

Tot Lasconi a marcat în minutul 22, când Culda a pătruns în careu și l-a servit excelent pe masivul atacant al Unirii. Scorul pauzei, 4-0, a fost stabilit în min. 29, când Morar a centrat din corner, iar Giurgiu a deviat balonul în plasă.

Jocul s-a echilibrat în partea a 2-a, hunedorenii începând să apară tot mai des în preajma careului advers, însă fără să reușească să puncteze. Unirea a slăbit ușor ritmul și pe fondul schimbărilor efectuate de Adorian Himcinschi, însă a mai reușit să puncteze o dată, prin același Lsasconi, care a realizat tripla în min. 83.

Unirea Alba Iulia 

Suciu
Giurgiu
Toma
Scrob
Ștef
Goguța
Selagea
Culda
Davidaș
F. Morar
Lasconi

Au mai intrat: Petric, A. Matei, Schiau, Cordoș, Ioani, Onacă, Iacșa, Lupea. Antrenor Adorian Himcinschi.

CS Hunedoara 

Cobliș
Ionicescu
Daisa
Șumuțiu
Mercurean
Scrobote
Stan
Creciunesc
Baban
Marcu
Kocsis

Au mai evoluat: Pașca, Popa, Nănău, Moroșanu, Teodorescu, Caval, Casoni, Ionescu. Antrenor Mircea Alic jr.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.