unirea - daia66Meci nebun pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia, unde Dalia Sport Daia Română s-a impus cu 5-3, după ce la pauză scorul era 0-2, iar în mitanul secund elevii lui Mihai Dăscălescu au întors rezultatul. 

Dalia Sport Daia Română părea să nu întâmpine probleme pe „Cetate”, unde a condus cu 2-0 la pauză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Scorul a fost deschis de Ciprian Brânză în minutul 26, iar în minutul 28, Matei a înscris în propria poartă. Trebuie menționat că la ambele goluri portarul Cătălin Suciu poartă o mare parte din vină.

După pauză puștii lui Mihai Dăscălescu s-au dezlănțuit. Dup în minutul 46, Scheau în minutul 55 și Iacșa în minutuș 67 au marcat pentru gazde, ducând scorul la un neverosimil 3-2.

Dalia Sport Daia Română avea să egaleze în minutul 81, când centralul Sergiu Popa a acordat o lovitură de la 11 metri, penalty-ul fiind apoi transformat de Cocoară.

Pe final uniriștii au trimis mingea de două ori în bară, în vreme ce Cătălin Suciu a avut câteva intervenții cu care și-a mai spălat din păcate. Lovitura de grație a fost dată de Diaconu în minutul 89, acesta a înscris după o centrare de pe partea dreaptă.  Scorul final a fost stabilit de Contor în prelungiri.

Uragan în vestiarul  Unirii la pauză. Dăscălescu și-a remontat echipa, în zadar

Pauza s-a dovedit a fi de bun augur pentru Unirea Alba Iulia. Elevii lui Mihai Dăscălescu au avut parte de un „duș rece” la pauză. Tehnicianul „alb-negrilor” a știut să-și trezească formația ce părea a fi knock-out în prima repriză.

Din păcate pentru antrenorul Unirii, echipa lui nu a câștigat cele trei puncte, deși a fost foarte aproape de a face acest lucru.

Fogoroși a revenit cu victorie pe „Cetate”

Revenire de bun augur pentru Fane Fogoroși pe stadionul „Cetate”. Locul unde acesta a devenit cunoscut pentru antrenorat. Se pare că arena albaiuliană i-a purtat noroc tehnicianului, deși a fost la un pas de a pierde jocul.

Iată cele două distribuții:

Unirea Alba Iulia: Suciu, Oțoiu, Constantea, N. Rus, P. Joldeș, D. Schiau, Ioani, Al. Popa, S. Iacșa, D. Dup, Ad. Matei.

Rezerve: Varga, Gligor, Păcurar, Onacă, Iviniș, Uță.

Antrenor: Mihai Dăscălescu.

Dalia Sport Daia Română: Pojar -Stoica, Pop, Cătălina, Hileagă, R. Contor, M. Coman, B. Grigore, Brânză, Deaconu, Cocoară.

Rezerve: Al. Man, I. Cibu, Cornea, Stoia, Mureșan, Mihălțan.

Antrenor: Ștefan Fogoroși.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.