Unirea Alba Iulia - Energia Sasciori27Amical nebun la Oarda de Jos unde Unirea Alba Iulia a întâlnit Energia Săsciori, o formație nouă, schimbată aproape complet de noul antrenor Horea Ciucă. Elevii lui Mihai Dăscălescu și Marcel Rusu s-au impus cu 4-3 (3-1) la pauză după reușitele lui Matei, Lasconi, Schiau și Dup, pe câng golurile echipei de pe Valea Frumoasei au fost punctate de Dragomir (ultima dată Șurianu Sebeș), Horea Ciucă și Cioroga.

Unirea Alba Iulia a început bine meciul și a deschis scorul la capătul unei acțiuni frumoase purtate între Matei și Popa, primul aflându-se la finalizare. Dragomir a egalat pentru Energia Săsciori, însă în urma unui corner, la o greșeală în defensiva săsciorenilor Lasconi a profitat și a adus din nou Unirea în avantaj.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Scorul primei reprize a fost stabilit de Schiar care a marcat pentru 3 la 1 tot în urma unei bâlbâieli în careul advers. Imediat după pauză Energia Săsciori a preluat inițiativa și a atacat în mai multe rânduri poarta uniriștilor.

Horea Ciucă s-a înălțat peste apărarea alb-neagră și a punctat pentru 3-2 cu capul în urma unui corner, iar Cioroga a restabilit egalitatea după ce a scăpat singur cu Iviniș.

Cu toate că cei prezenți la joc se așteptau la un egal având în vedere echilibrul instaurat la mijlocul terenul, Denis Dub a reușit să puncteze și să aducă victoria formației Unirea Alba Iulia.

Săsciorul se transformă!

Așa cum a promis, Horea Ciucă va încerca să dea o altă față echipei din Săsciori, iar acest lucru a fost demonstrat astăzi, având în componență mai mulți fotbaliști experimentați printre care Marcu sau Dragomir. Proiectul Energiei pare a fi unul serios urmând să fie aduși mai mulți jucători ce au dificila misiune de a salva formația de la retrogradare.

Mihai Dăscălescu și Marcel Rusu i-au folosit pe: Iviniș – Oțoiu, Rus, Scrob, Matei, Joldeș, Ioani, Schiau, Iacșa, Lasconi, A. Popa. Au mai intrat:  Oancea, A. David, Dup, Cuștiuliță, Maniu și Bustan.

Horea Ciucă a răspuns cu: Abrudean – Bogdan, Cerghedean, Bănățan, Micu, Cioroga, Marcu, Dragomir, Lăcătuș, I. Muntean, Bulgaru. Au mai fost folosiți: Solomon, Horea Ciucă, Boromiz, Duvlea, Nazarie, Ghenescu, Cioca și Ivan.

Unirea Alba Iulia va juca următorul amical sâmbătă, de la ora 11.00 la Câmpia Turzii, în timp ce Energia Săsciori va evolua duminică cu Pianu II.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.