Unirea Alba Iulia-Rapid CFR Teiuș Cupa României51Unirea Alba Iulia a trecut în sferturile Cupei României – faza pe județul Alba cu 2-1 (1-0) de Rapid CFR Teiuș la capătul unui joc modest, cu puține ocazii la ambele porți. Pentru uniriști a punctat Lasconi (27, 46), iar pentru Teiuș I. Popa (71). Echipa lui Mihai Dăscălescu este ultima formație calificată în semifinalele cupei, după ASC Pianu 2013, Hidromecanica Șugag și Viitorul Sântimbru. 

Jocul de pe ”Cetate” nu a amintit cu nimic despre fostele generații ale echipelor care s-au întâlnit astăzi, în meciul direct. Unirea Alba Iulia s-a aflat mai tot timpul la posesie, dar Teiușul s-a apărat pe două linii și a încercat contraatacul, fără sorți de izbândă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Unirea Alba Iulia a căutat să rupă jocul pe viteză, însă ultima pasă le-a lipsit cu desăvârșire mijlocașilor alb-negri. Cu toate astea, Lasconi a deschis scorul în min. 27 la o greșeală în defensiva oaspete, o neînțelegere între portar și apărător.

Scorul de 1-0 s-a păstrat până după pauză, cu toate că Lasconi a mai irosit o ocazie imensă. Imediat după ieșirea de la cabine Unirea a făcut 2-0, același Lasconi aflându-se la finalizare. Când nimeni nu se mai aștepta Teiușul a ieșit la joc și a început să amenințe defensiva uniristă, iar în minutul 71, I. Popa a punctat cu capul în urma unui corner.

Tabela s-a păstrat la fel până la ultimul fluier, iar Unirea Alba Iulia s-a calificat în semifinalele Cupei României.

Unirea Alba Iulia: Suciu – Costantea, Surd, Scrob, Matei, Joldeș, Schiau, Oancea, Onacă, Davidaș, Lăsconi Rezerve: Dup, Oțoiu, Cuștiuliță, Varga, Iviniș, Szigmond. Antrenor Mihai Dăscălescu

Rapid CFR Teiuș: Macarie – D. Lazăr, I. Popa, G. Costea, Perța, Muntean, R. Domșa, B. Popa, Ciocan, Mara, Gherghely. Rezerve: Sularea, Ciobotă. Antrenor Ovidiu Coardoș

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.