Unirea - Bistrita41Unirea Alba Iulia a pierdut 0-3, cu LPS Bistrița, la capătul unui meci interesant. La pauză scorul a fost 0-0, iar  în mitanul secund oaspeții s-au dezlănțuit și au marcat de trei ori. 

În prima repriză doar portarul Dragoș Varga ( născut în anul 2001) a făcut ca scorul să fie egall, în vreme ce la poarta vizitatorilor „alb-negrii” au irosit câteva oportunități bune de a marca.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza secundă Bumbu a deschis scorul în mintuul 50, cu un șut la colțul lung, fără speranțe pentru portarul Varga.

Avea să fie 0-2 în minutul 56 când Rus înscrie după o greșeală în defensiva gazdelor.

Scorul final a fost stabilit în mintuul 65, când Șoimoșan a scăpat singur cu Varga și l-a învins pe goalkeeper-ul albaiulienilor.

Unirea Alba Iulia:D. Varga, Bustan, Idita, Scrob, Cuștiuliță, Oancea, Păcurar, B. Varga, A. Uță, D. Mândroc și Maniu.

Rezerve: Iviniș, Kiss, Pitic, Leas, Sociu, Stînea

Antrenor: Mihai Dăscălescu

LPS Bistrița: Skarkamy -Șoimoșan, Rumcam, Vărărean, Corceac, Drăgan, Bumbu, Rus și Scutuoacă.

Rezervă: Muntean

Antrenor: E. Voicu

Nervi întinși la maxim pe „Cetate”

Arbitrajul de la meciul juniorilor A dintre Unirea Alba Iulia și LPS Bistrița a fost vehement contestat de gazde. La scorul de 0-2, centralul partidei l-a eliminat eronat pe Varga, după o încăierare la centrul terenul, când Oancea l-a pălmuit pe un adversar, iar centralul partidei a eliminat un jucător nevionat.

Decizia arbitrului a trezit furia părinților prezenți și astfel au început injuriile și amenințările la adresa centrarului.

Arbitraj plătit din nou de părinți

La fel ca la jocul precedent de „acasă”, părinții copiilor del a Unirea Alba Iulia au scos din propriul buzunar câte 30 de lei pentru a achita baremul de arbitraj.

Acest lucru nu este posibil cu atât mai mult cu cât juniorilor de la nivelul județean le asigură echipele sau primăriile din zonele respective condițiile minime de funcționare sportului rege la nivel juvenil.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. de fiecare data cand pierde unirea,indiferent la ce varsta sau in ce liga arbitrul e de vina!adica e vina arbitrul ca nu ia dat rosu celui care a palmuit adversarul ci altuia!?de ce s-a ajuns sa palmuiasca oricare din jucatorii unirii?ce scuze penibile!si la un meci din liga a 4 -a ,parca acum doua etape s-a trezit un cocos sa comenteze la arbitrii,ii invata bine dascalescu si compania.sa nu mai zic ce balamuc e la liga a 4 a,rusu striga un jucator la schimbare si dascalescu de pe cealalta parte il scoate pe altu!:)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.