Unirea Alba Iulia-Muresul Vintu de Jos58Într-un derby al orgoliilor, cu doi foști uniriști pe post de antrenori, Unirea Alba Iulia a trecut de Mureșul Vințu de Jos, punctând câte un gol pe repriză prin mijlocașul Joldeș. Victoria cu 2-0 le aduce un plus de moral elevilor lui Mihai Dăscălescu, care au fost mai pragmatici și s-au luptat cu tărie pentru a cuceri toate cele 3 puncte. Echipa lui Mihai Manea a fost lipsită de idei în special în fața porții apărate de internaționalul de juniori, Cătălin Suciu.

”Bravo, copilași” – reacția antrenorului secund al Unirii, Marcel Rusu, folosită adeseori pe parcursul jocului contra Mureșului Vințu de Jos. Tinerii fotbaliști ai formației alb-negru au luptat cu tărie pentru fiecare balon din acest meci și cu toate că nu au beneficiat de experiența adversarilor, au demonstrat că jocul se câștigă cu multă muncă, răbdare și încredere.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mureșul Vințu de Jos a început în forță partida disputată de terenul secund al Complexului ”Cetate” și a avut o ocazie, la un șut al lui Paul Muntean, respins excelent de Cătălin Suciu. Dezmeticiți, uniriștii au turat motoarele și au preluat inițiativa. Poarta lui Vlad Ignat a început să fie timid amenințată, iar în min. 21, Iacșa a șutat de la marginea careului, mingea mușcând bara.

Fără să mai conteze prea mult în atac, Mureșul Vințu de Jos s-a concentrat pe blocarea mijlocașilor adverși, iar în min. 45, înainte de ultimul fluier al arbitrului, Joldeș a trimis balonul în poarta lui Ignat spre bucuria fanilor prezenți în număr destul de mare la acest meci.

La fel s-au desfășurat lucrurile și în mitanul secund, cu un plus pentru vințeni, care s-au avântat în atac fără prea multe realizări, Cătălin Suciu blocând excelent atacurile adverse. În min. 59, Joldeș a înscris printr-un șut de senzație de la mare distanță, gol care a consfințit soarta partidei. Suciu a mai avut două intervenții decisive, una de efect la un cap expediat de Nemeș în min. 83.

Misiunea uniriștilor, aceea de a pune mâna pe toate punctele puse în joc a fost ușurată de Hîrciagă care a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 67, fiind eliminat ce centralul Vasile Rodina.

Unirea Alba Iulia a realizat a 5-a victorie din actualul sezon, și totodată a adus cel de-al doilea eșec în tabăra condusă de Mihai Manea.

Fără moment de reculegere

Astăzi a fost înmormântat fostul antrenor al CS Ocna Mureș, Gicu Domșa, iar AJF Alba a decis ca la fiecare partidă din acest weekend să să păstreze un moment de reculegere în memoria acestuia. La partida de astăzi… acest lucru a fost uitat, un mare minus pentru organizatori și pentru brigada de arbitri.

Mureșul Vințu – al doilea meci disputat cu echipamente de împrumut

La partida de săptămâna trecută contra formației Gaz Metan Valea Lungă, Mureșul Vințu de Jos a evoluat cu echipamente primite de la Unirea Alba Iulia, fapt care s-a repetat și la jocul de astăzi, disputat pe Cetate.

AFC Unirea 1924 Alba Iulia: 12. Suciu – 33. Costantea, 6. Rus, 23. Matei, 5. Scrob, 21. Ioani, 14. Joldeș, 13. Păcurar, 9. Dup, 7. Iacșa, 11. Lasconi. Rezerve: 1. Lazăr, 8. Gligor, 17. Popa, 16. Cuștiuliță, 4. Oancea, 20. Onacă, 2. Oțoiu. Antrenor Mihai Dăscălescu.

Mureșul Vințu de Jos: 44. Ignat – 3. Nemeș, 13. Sîrbu, 2. Borșoi, 4. Năcreală, 10. Grozav, 6. Hîrciagă, 11. S. Culda, 14. Oara, 8. Răcătăian, 7. Muntean. Rezerve: 12. Roman, 9. R. Morar, 5. Samoilă, 17. Morea, 15. D. Ianc, 18. Albu, 16. Fântână. Antrenor Mihai Manea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Gata, nu mai zic nimic de sprinjeni si pienari cand astia de la noi nu mai au nici echipamente si le dau altii imprumut! :))) De fapt nici obiectiv n-or avut vintenii, cine indrazneste sa ne intrebe de promovare cand noi jucam in doru lelii sa treca vremea sa le luam banii la fraeri! Mai luam ce o mai ramas si dupa aia…poate merem noi pe Cibin…la vale…nu ca acolo vin altii cu niste salupe 😀 …sau mai la deal…pe la Sebes…sa vedem cum stau baietii cu cascavalu si…poate… :)))

  2. cam greu v-ati prins ca sunt toti la ciupeala!:)) anul trecut au muls bine,acum mai slabut.au plecat de la unirea ca aveau rival serios multifunctionalul presedinte,antrenor,direct si presedinte MISTER MIHAITZA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.