dscn7378În ultima etapă a turului Campionatului Județean rezervat juniorilor “D”,CSO Cugir a întâlnit Unirea Alba Iulia. La finalul celor 60 de minute,oaspeții s-au impus cu scorul de 4-2, la pauză scorul fiind egal 0–0.

Goluriile gazdelor fiind marcate de către: Darius Cocoș ( min. 56),Emanuel Codrea ( 58) pentru gazde,iar pentru oaspeți au înscris: Rareș Iancu ( min. 35,39,41) și George Mărginean ( min 37).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sâmbătă la Cugir s-a desfășurat un derby de tradiție al fotbalului din județul Alba, dar și un derby de clasament, înaintea disputei CSO Cugir se afla pe locul 3,la patru lumgimi  de Unirea Alba Iulia care ocupa locul 4 în ierarhie.

A fost un meci disputat,cu o primă repriză care i-a avut la timonă pe amfitrioni care au ratat două oportunități mari de a înscrie în minutele 10 și 19 prin Gyapias care ambele rânduri scăpat singur cu portarul oaspețiilor,Ghenescu trimite de fiecare dată în acesta.

Înainte cu trei minute de finalul primei reprize, Andriuc (CSO Cugir) este faultat în careu,iar centralul partidei a indicat punctul cu “var”.Sarcina executării loviturii de pedeapsă i-a revenit căpitanului Emanuel Codrea,dar acesta a reluat mult peste poartă.

Dacă prima repriză a fost săracă în goluri, nu același lucru se poate spune despre partea a doua a întâlnirii,una în care s-au înscris șase goluri.

Cei care au deschis “balul” au fost oaspeții prin Iancu care a deschis scorul în minutul 35 care după un- doi cu colegul său Marcu,a reluat din careul mic în plasă.După doar două minute, Unirea Alba Iulia își dublează avantajul prin Mărginean,în minutul 37,care profită de greșeala golkeeperului gazdelor Perjeriu care degajează direct în el,iar mingea ricoșează în poartă.

Atacantul Unirii,Rareș Iancu realizează “dubla” în minutul 39,acesta driblează doi adversary și reia balonul în poartă pe lângă portarul gazdelor ieșit în întâmpinarea acestuia pentru a-l bloca.

În minutul 41,Iancu și-a desăvârșit evoluția bună cu cel de-al treilea gol,realizând astfel hattrick-ul,înscriind in careul mic după o pasă de pe partea stângă venită de la colegul său Jurcă.

Pe fondul avantajului liniștitor de pe tabelă și a lipsii de concentrare survenită în tabăra oaspețiilor,gazdele reușesc să înscrie în minutul 56 prin Cocoș care reia cu un șut plasat din 10 metri.

La două minute înainte de finalul partidei, minutul 58 Codrea – reușește să înscrie după o pasă venită de pe flancul drept al atacului cugirean de la Andriuc,acesta răzbunând astfel penaltyul ratat în prima repriză.

În urma victoriei Unirea Alba Iulia rămâne pe același loc patru ca la începutul partidei,dar jucătorii din “Cetatea Marii Uniri” reducând diferența din clasament de la patru puncte la un singur punct în spatele cugirenilor.

În aceeași serie,Metalurgistul Cugir a câștigat cu scorul de 0 – 2 meciul disputant în deplasare împotriva formației Performanța Ighiu.

Cei doi antrenori au folosit următoarele loturi de jucători:

CSO Cugir ( antrenor Sandu Kilin) : Cristian Perjeriu –Nicolae Heroiu,Emanuel Codrea,Adrian Moga,Darius Cocoș,Silviu Simina,Ciprian Andriuc,Pătru Toth,Miklos Gyapias.

AFC Unirea Alba Iulia ( antrenor Gheorghe Bran) : Sorin Ghenescu – Emil Jurj,Alexandru Căpătă,Vlad Buzdugan,Denis Jurcă,Radu Dula,George Mărginean,Rareș Iancu și Daniel Marcu.

Rezerve:Răzvan Pauletti,Ștefan Florea,Ianis Muntea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.