IMG_4202Unirea Alba Iulia a obținut al doilea succes consecutiv din jocurile amicale. După victoria cu 5-0 contra celor de la FC Micești, elevii lui Marcel Rusu au învins cu 7-0 gruparea din Liga a V-a, AS Tineretul Șona. 

În prima repriză ambele formații au avut câteva oportunități de a marca, însă Sava și Ștef au reușit să marcheze pentru gazde.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză Unirea Alba Iulia a profitat de căderea fizică a adversarului și a marcat de cinci ori, ducând scorul la 7-0. În partea secundă pe lista marcatorilor s-au regăsit Alex Popa, Andrei David (ambii câte două goluri), Claudiu Davidaș.

UNIREA ALBA IULIA: Vl. Răducanu – Iancu, Scob, Ștefan Radu, Matei, Onacă, Al. Lăcătuș, Schiau, B. Ștef, B. Sava, I. Trăscăian. Au mai jucat: Căt. Suciu, Petric, B. Rodean, Goguța, Oțoiu, Cuștiuliță, Davidaș, Lăsconi, Joldeș, Ioani, An. David, Alex Popa.

TINERETUL ȘONA: Herșec – Szabo, Bota, Dulău, Ciulea, A. Sabău, Folea, Frățilă, Mija, Bogdan, Roșca, Tulea, Boer, Vass.

Vin piesele grele pe „Cetate”?

Unirea Alba Iulia a parafat deja două transferuri, este vorba de Radu Ștefan și Ciprian Selagea, jucători ce vor îmbrăca tricoul Unirii Alba Iulia în noul sezon, însă conform oficialilor de pe ”Cetate” pe lista de achiziții se mai află câteva nume interesante din fotbalul românesc. Jucători de la FC Brașov (pe filiera Cornel Țălnar), dar și Constantin Bumbac (Dunărea Călărași), fotbaliști de la FCM Baia Mare (echipă retrasă din campionat), dar  și alte nume interesante din eșaloanle superioare sunt pe lista de achiziții a  „alb-negrilor” având suficiente variante ținând cont de incertitudinea ce persistă în ligile superioare.

Cert este faptul că pe ”Cetate” ar trebui să mai apară un portar, doi fundași centrali, un mijlocaș central (plus Selagea), dar și doi atacanți.

Nu este exclus ca la Unirea Alba Iulia să sosească jucători din afara țării, mai ales că finanțatorul Mihai Hauptkorn are discuții în acest sens cu câțiva impresari.

Moment de reculegere în debutul partidei

Înainte de primul fluier al amicalului dintre Unirea Alba Iulia și Tineretul Șona a avut loc un moment de reculegere. Centralul Vasile Costin a ținut un moment de reculegere în memoria mamei sale. Aceasta s-a stins în urmă cu aproximativ două săptămâni, iar arbitrul Vasile Costin i-a adus un omagiu prin gestul efectuat la partida de sâmbătă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Haucorn asta (cereala principala daca dai pe google translate) v=a adus si mingile de joc? E modelul de acum 5-6 ani, le-o fi gasit pe la reduceri la un euro legatura 😀 Asa va aduce si jucatori 😀 daca mai gaseste fraeri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.