Unirea - Viitorul Santimbru34Unirea Alba Iulia s-a impus sâmbătă dimineață pe stadionul „Cetate” contra formației Viitorul Sântimbru,  grupare venită cu maxim de puncte la Alba Iulia. Dup și Joldeș au marcat pentru trupa lui Dăscălescu și au adus prima victorie pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri. 

Partida a început cum nu se putea mai bine pentru uniriști. Denis Dup a scăpat singur cu portarul Ovidiu Barna și l-a executat pe experimentatul goalkeeper. Până la pauză portarul Cătălin Suciu a evitat egalarea, în vreme ce la poarta lui Barna ocaziile au fost puține.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Repriza secundă a debutat cu oaspeții în atac însă pe tabela de marcaj tot gazdele au marcat. Joldeș primește o pasă excelentă pe culoar și-l învinge pe portarul Barna.

În minutul 65, Alex Popa putea face 3-0, după o combinație frumoasă atacantul „alb-negrilor” a șutat slab, iar Barna a prins din plonjon.

Unirea Alba Iulia: Suciu – Oțoiu, Constantea, N. Rus, S. Iacșa, P. Joldeș, Ioani, Lăsconi, D. Dup, Cr. Păcurar, D. Schiau.

 • Rezerve: D. Iviniș – Onacă, Oancea,  Uță, R. Scrob, Al. Popa.
 • Antrenor: Mihai Dăscălescu.

Viitorul Sântimbru: Ov. Barna – C. Hălălae, E. Hălălae, Bartha, Ov. Crișan, B. Ștef, M. Chirilă, Al. Stan, Drăghiciu, Al. Dreghiciu, Cl. Coltor.

 • Rezerve: Pascu – Cristea, Breaz, Dumbra, I. Biro, Mocoiu, Ruscă.
 • Antrenor: Dan Comșa

În urma acestui succes, Unirea Alba Iulia acumulează 4 puncte în vreme ce Sântimbru rămâne cu 12 puncte în cont.

Uniriștii „atinși la buzunar”

Unirea Alba Iulia a arătat o  altă față la meciul cu Sântimbru. Un investitor privat a oferit un salar băieților de la Unirea, iar atitudinea lor a fost alta în teren și au defilat în jocul cu trupa lui Hulea jr.

Este evident faptul că acești tineri sunt mai ușor de stimulat atunci când buzunarul tinerilor este ușor atins de conducătorii Unirii Alba Iulia.

Luni, 21 septembrie, pe site-ul www.absport.ro veți găsi rezumatul video al acestui meci.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

8 COMENTARII

 1. Bai Hulea Jr cred ca tu STI cel mai bine ce inseamna sa stai cu fundu” n poarta ( ce ati făcut voi cu Pianu cum se numește?) , scorul de 2-0 pt tine ce inseamna ???!!! Bai copile ai multe lucruri de învățat de la viata , mai te-ai apuca sa citești regulamente si multe alte lucruri pt a putea sa-ti dai cu părerea sau pt tine e suficient ? Si crezi ca STI prea multe ??! Daca tot stai pe langa tactu învață de la el părțile bune si nu il copia intru totul!!!

 2. Lasa ca vezi tu luni pe rezumat cum ii aia cu defilat cu curu-n poarta! Si cu Pianu poti sa te uiti, vezi ca a numarat unu ocaziile (nu besinile), ia vezi ce a iesit!
  Pentru cultura ta generala, Hulea-i SE STYE :)) !
  Ati batut si voi si acuma faceti sexu mare, mai bateti si pe altii cat mai are tata Sarmes bani de arbitrii!

 3. si sa nu vorbim de regulamente si altele ca tu nu ai habar 😉 ! cultara ta generala ii foarte proasta ! nu te-o intrebat nimeni nimic de regulamente sau macar sa ma fi auzit pe mine sa fi spus ceva .. nu am dat nici o declaratie nimic .. si cu parerea imi dau cand vreau io :)) suntem o tara LIBERA si DEMOCRATA :)) deci mai pune mana si mai citeste cate ceva ca stai prost cu cultura :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.