IMG_0092_1200x800Mureșul Vințu de Jos a obținut o nouă victorie în jocurile amicale. Echipa antrenată de Dan Mănăilă a învins 1-0, după ce la pauză scorul a fost 0-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Ovidiu Stoianof în minutul 60.

Primă repriză bună făcută de ambele echipe, iar ocaziile nu au lipsit la ambele porți. În prima parte Culda și Stoianof puteau deschide scorul, însă goalkeeper-ul gazdelor s-a opus.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza secundă cele două formații au efectuat mai multe modificări, iar Stoianof a marcat unicul gol al partidei după un atac prelungit al vințenilor.

„A fost un joc de intensitate foarte mare, cu o echipă de Liga a III-a, foarte buni. M-a bucurat foarte mult interesul pentru organizare și foarte multă responsabilitate în joc. Felicit ceea ce înseamnă familia Vinț pentru grupul care s-a creat”, a declarat Dan Mănăilă, antrenor Mureșul Vințu de Jos.

Partida dintre cele două formații a avut loc pe arena sintetică „Unirea” din Cluj-Napoca și a reprezentat ultimul meci de verificare a grupării din județul Alba.

Mureșul Vințu de Jos: Bănică- Dulap, Iclănzan, Preda, I. Tătar – M. Popa, Bratima, Culda, Răcătăian, Moldovan și Stoianof.

Au mai jucat: Roman – N. Albu, D. Tat, Samoilă, D. Ianc.

Albu la spital, Roman la primul amical de la venirea lui Mănăilă

O altă noutate a echipei pregătită de Dan Mănăilă a reprezentat venirea lui Adrian Roman la primul amical de la venirea noului antrenor. Deși a fost curtat insistent Roman a fost convins de oficialii echipei să continue alături de vicelider în cursa pentru promovare.

Un episod neplăcut s-a produs în repriza secundă când Albu a fost lovit involuntar de un adversar fiind necesară intervenția echipei medicale, iar ulterior acesta a fost transportat la spital pentru investigații amănunțite.

„E foarte gravă, a sângerat mult. A fost lovit cu fruntea-n tâmplă, m-am blocat când am văzut. E la spital”, a mai punctat Mănăilă.

Listsa jucătorilor cu probleme medicale e lungă la Vinț. Bratima. Albu, Culda, Tătar și Răcătăian sunt accidentați.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.