Unirea Alba Iulia a disputat astăzi, primul amical din era ”Grozav – Oancea”, pe Stadionul II al Complexului Cetate, în compania divizionarei secunde, Pandurii Târgu Jiu. A fost un duel spectaculos, presărat cu toate ingredientele necesare, în special audiența maximă din jurul arenei, fiind prezenți peste 500 de suporteri. S-a terminat 1-1 (1-1), după golurile marcate de Gicu Grozav (10) și Bujor (37). Meciul a fost întrerupt în minutul 73 din cauza unei ploi puternice.

Uniriștii au încheiat prima săptămână din stagiul de pregătire al verii, cu un amical în fața divizionarei secunde, Pandurii Târgu Jiu. Stadionul secund al Complexului ”Cetate” a fost luat cu asalt de suporteri, startul fiind unul de încredere, pozitiv, pentru noii finanțatori, care își doresc să readucă publicul la stadion!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Unirea a început bine meciul și a ratat o ocazie mare, prin Silviu Turuș, acesta reluând cu capul spre poarta goală, însă Rotaru s-a întins excelent și a respins balonul în corner!

Deschiderea de scor s-a produs în minutul 10, când Ciprian Selagea, căpitanu unirist i-a pasat lui Gicu Grozav, acesta se afla cu spatele la poartă, însă și-a „eliminat” marcajul cu o simplă preluare și l-a învins pe Stanca, cel mai cunoscut jucător din lotul Pandurilor, cu un șut la colțul lung, spre bucuria fanilor prezenți la meci.

Uniriștii au fost mai prezenți în joc și au dominat mijlocaul terenului, reușind să recupereze foarte multe baloane, însă fără să mai pună probleme mari la poarta adversă, cu excepția unui șut timid al lui Giurgiu, reținut fără probleme de Stanca!

Pandurii au reușit să egaleze în minutul 37, când Trifu i-a pasat excelent lui Bujor, acesta marcând cu toată opoziția lui Suciu.

A doua repriză a avut un ritm ușor mai scăzut, asta și în urma schimbărilor efectuate în cele două garnituri, ambii antrenori dorind să vadă la lucru întreg lotul avut la dispoziție.

Jocul a fost afectat și de ploaie, duelul fiind întrerupt în minutul 73, din cauza vântului și precipitaților, echipele fiind invitate la cabine de centralul Horațiu Balea. Unirițitii au retrăit prin acest moment filmul meciului cu CSM Reșița, din returul sezonului trecut!

S-a terminat 1-1, și este un start plin de încredere pentru alb-negri, care au avut o evoluție bună în fața unu adversar mai bine cotat! Pentru Unirea urmează amicalul cu FC Hunedoara, sâmbătă, pe Stadionul II al Complexului Cetate!

Unirea Alba Iulia

Repriza 1: Suciu – F. Morar, Scrob, A. Man, Matei – Ștef, Selagea, Giurgiu, Tat – S. Turuș, G. Grozav.

Au mai intrat: Davidaș, S. Fulea, Apetri, Jude, Onacă, Lăsconi.

Antrenor Adorian Himcinschi. 

Pandurii Târgu Jiu

Repriza 1: Stanca – Rotaru, Ciobanu, Lung, Vasilescu – Zainea, Petrescu – Trifu, Cocârlă, Șendroiu – Bujor.

Repriza 2: Popescu – Celea, Ghidurea, Georgescu, Vodă – Pârvulescu, Dănăricu – Cioiu, Gianimu, Dodoi, Mărgărit.

Antrenor Mihai Teja.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.