vali dragan 5Vali Drăgan, unul dintre cei mai apreciați și de temut fotbaliști din Liga a 4-a Alba, a renunțat de astăzi la viața de burlac și și-a unit destinele cu Cristina, femeia alături de care atacantul Șurianul Sebeș trăiește o poveste de dragoste de mai mulți ani. Nu putea lipsi de la această zi specială ”familia” Șurianu Sebeș, la nunta golgeterului Ligii a 4-a participând o mare partide dintre colegii acestuia, pecum și antrenorul Mihai Manea, dar și finanțatorul Armando Popescu.

Vali Drăgan a înscris astăzi cel mai frumos gol din cariera sa, însă nu în porțile adverse din Liga a 4-a, ci în viața personală, atacantul aiudean unindu-și destinele cu femeia care îi este alături de o bună bucată de timp, Cristina.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Astfel, atacantul Șurianului Sebeș nu mai reprezintă o țăntă pentru tinerele domnișoare :), ci doar pentru formațiile care își doresc un ”goleador” de meserie.

La nunta fotbalistului din Aiud participă mai mulți colegi de la Șurinu Sebeș, printre care Paul Muntean, Claudiu Coltor, Rareș Gânscă, Marius Todea, Ionuț Grozav, dar și antrenorul Mihai Manea și finanțatorul Armando Popescu.

Felicitări și casă de piatră!

sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.