Premiere Supercupa AJF Aba83Spectacolul din teren s-a mutat și la festivitatea de premiere a Supercupei AJF Alba, unde fotbaliștii Vințului s-au bucurat enorm pentru cucerirea acestui trofeu, fiesta semănând cu cea de la câștigarea titlului din județ. Au fost acordate diplome pentru cei 4 arbitri ai finalei și pentru observator, iar Andrei Moldovan, vârful Mureșului a fost declarat omul meciului după cele două goluri și un asist reușite. 

Problemele din jurul echipei au fost uitate pentru moment la Mureșul Vințu de Jos, iar fotbaliștii campioanei județului Alba au dat drumul la petrecere imediat după utimul fluier al meciului supercupei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fiesta s-a declanșat în momentul în care Cristian Petropulos, președintele AJF Alba i-a înmânat trofeul supercupei lui Ionuț Bratima, căpitanul Mureșului la meciul de vineri, de la Galda de Jos.

Andrei Moldovan a punctat două goluri și l-a servit excelent pe Stoianof, iar pentru aceste reușite vârful campionaei a fost declarat omul meciului.

Mai jos puteți urmări o amplă galerie foto de la festivitatea de premiere a celei de a 5-a ediții a supercupei AJF Alba.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.